Annons
Annons


Wild Kids är tillbaka på Kolmården


Efter 8 år är det återigen Kolmården som är inspelningsplats för Sveriges populäraste barnprogram, Wild Kids. Inspelningarna sker under två veckor i augusti 2015.

 

Wild Kids är ett äventyrsprogram för barn där två lag, Björnarna och Lejonen, tävlar mot varandra i olika lagkamper. Ett stort pris står på spel – en resa till Afrika.

Vunnit flera priser

Programmet har sedan starten 2005 varit mycket populärt bland tittarna och har under årens lopp även vunnit en del utmärkelser. 2007 och 2010 vann Wild Kids priset ”Årets barnprogram” i programmet Kristallen och 2015 belönades Wild Kids med det internationella Emmy-priset.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

De tre första säsongerna (2005, 2007 och 2009) spelades programmet in i och omkring Kolmårdens Djurpark. Nu, till nionde säsongen, är programmet tillbaka där det hela började. Inspelningarna på Kolmården kommer att ske under två veckor i augusti.

Bor i djurparken

Det är inte bara tävlingsmomenten som kommer att utföras inne i parken. Även boendelägren kommer att vara placerade inne på Kolmården och byggnationer av dessa har redan påbörjats.

– Vi är fantastiskt nöjda och stolta att presentera att Wild Kids återigen kommer att spelas in på Kolmården. TV-formatet speglar Kolmårdens verksamhet på ett inspirerande och engagerande sätt. Vår djurhållning och våra medarbetare är laddade för att utveckla programmet ytterligare, säger Mattias Zingmark marknadschef på Kolmården.

I Wild Kids 2016 är det Rickard Olsson som är programledare, något han varit under de senaste tre säsongerna.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…