Annons


Zara Larsson och Tove Lo kan bli barnens favorit


hampus-hedstrom

Hampus Hedström är svensk värd och kommer att navigera tittarna under galakvällen.

Idag offentliggörs nomineringarna till världens största slime-fest, Nickelodeons Kids Choice Awards. Tillsammans med tungviktare som Justin Bieber, Taylor Swift och hjärtekrossarna One Direction är även de svenska stjärnorna Zara Larsson, Tove Lo, Albin och Danny Saucedo nominerade i kategorin Sveriges favoritstjärna.

Annons

Artisterna Zara Larsson och Tove Lo är några av de svenska nominerade i Nickelodeons internationella prisutdelning Kids Choice Awards. Galan hålls i Los Angeles den 12 mars och lockar till sig världsstjärnor som David Beckham och Justin Bieber. Även i år kan svenska barn vara med och avgöra vilka stjärnor som ska ta hem de prestigefyllda priserna genom att rösta fram sina favoriter.

Gilla Allas.se på Facebook

Svenska stjärnor nominerade
Nominerade till Sveriges favoritstjärna är Zara Larsson, Tove Lo, Albin och Danny Saucedo. Förutom de svenska artisterna så kan även några av de mest populära bloggarna vinna pris i kategorin Sveriges favoritbloggare. Nominerade är YouTube-profilerna Bea, IJustWantToBeCool, Manfred Erlandsson och Mislissibell.

Världsstjärnor blir överösta med slime
Kids Choice Awards hölls för första gången 1988 och har prisat några av världens största internationella stjärnor. De senaste åren har bland annat Nick Jonas från bandet Jonas Brothers, Pharell Williams, Angelina Jolie och Emma Stone tilldelats det prestigefyllda priset.

Nickelodeon och Kids Choice Awards signum är traditionen att ”slima” vinnare – det vill säga hälla grönt slime över galans gäster. Under åren har världsnamn som David Beckham, Will Smith och Justin Bieber alla blivit ”slimade”, till publiken och tittarnas förtjusning.

Svensk programledare
I år är den populära YouTube-profilen och trollkarlen Hampus Hedström svensk värd och kommer att navigera tittarna under galakvällen. Hampus är svensk juniormästare i komisk magi och ett YouTube-fenomen med nära 100 000 följare.

Barnen väljer vinnare
Kids Choice Awards är barnens gala och det är de unga fansen som röstar fram sina favoriter. Vem av de svenska artisterna och bloggarna som vinner de eftertraktade statyetterna avgörs genom omröstning på kca.nickelodeon.se samt på Twitter genom att använda hashtaggen KCA följt av artistens namn. Totalt är det 24 kategorier, varav Bästa samarbete och Bästa matlagningsprogram är nya för i år. Modern Family och Big Bang Theory är de TV-program som har fått flest nomineringar, fyra var. Årets värd är countrysångaren Blake Shelton.

Här är de nominerade och kategorier för några av priserna i Nickelodeons Kids’ Choice Awards 2016:

Sveriges favoritstjärna
Albin
Tove Lo
Zara Larsson
Danny Saucedo

Sveriges favoritbloggare
Bea
IJustWantToBeCool
Manfred Erlandsson
Misslissibell

Favorit-TV-program
Austin & Ally
Girl Meets World
Henry Danger
Jessie
Lab Rats
The Thundermans

Favorit-TV-program – familjeserie
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
Modern Family
Once Upon a Time
The Big Bang Theory
The Flash
The Muppets

Bästa talangjakt
America’s Got Talent
American Idol
Dance Moms
Dancing with the Stars
The Voice

Bästa tecknade serie
ALVINNN!!! and The Chipmunks
Gravity Falls
Ninjago
Phineas & Ferb
SpongeBob SquarePants
Steven Universe
Teen Titans Go!
The Amazing World of Gumball

Favorit-musikgrupp
Fall Out Boy
Fifth Harmony
Imagine Dragons
Maroon 5
One Direction
Pentatonix

Favoritsångare
Blake Shelton
Drake
Ed Sheeran
Justin Bieber
Nick Jonas
The Weeknd

Favoritsångerska
Adele
Ariana Grande
Meghan Trainor
Nicki Minaj
Selena Gomez
Taylor Swift

Årets låt
Bad Blood (feat. Kendrick Lamar) – Taylor Swift
Can’t Feel My Face – The Weeknd
Hello – Adele
Hotline Bling – Drake
Thinking Out Loud – Ed Sheeran
What Do You Mean? – Justin Bieber

Kids Choice Awards sänds den 14 mars kl. 17.00 på Nickelodeon. Galan hålls på inomhusarenan The Forum i Inglewood, Kalifornien, Los Angeles.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…