Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Fruns ord om sorgen efter Patrick Grimlunds begravning

17 feb, 2023 
Patrick Grimlund Sara Grimlund

För en vecka sedan begravdes Patrick Grimlund på Östermalm i Stockholm. Nu öppnar tv-profilens fru Sara Grimlund upp sig om sorgen efter maken.
– Hur ska man ta ett avsked från nån som man älskar och inte vill säga adjö till? säger hon.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I början av januari i år omkom tv-profilen Patrick Grimlund i en bilolycka, 50 år gammal. Grimlund är främst känd för sin programledarroll i Lyxfällan. Efter sig lämnade han sin fru Sara Grimlund och tre barn.

För en vecka sedan begravdes Patrick Grimlund i Oscarskyrkan på Östermalm. På Instagram skriver Sara Grimlund att ceremonin var en hyllning till Patrick men att sorgen gör det svårt att känna.

Se också: 7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorgBrand logo
Se också: 7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorg

”En vecka sen den dagen som man inte förstår. Den som inte skulle finnas. Den näst värsta dagen i mitt o barnens liv. När jag ser på det utifrån så var det fint men smärtan och sorgen gör att det är svårt att se och känna”, skriver hon på Instagram.

Annons

Sara Grimlund skriver också att hon inte hade lyckats ta sig igenom dagen om det inte vore för vänner och familj.

”Hur ska man ta ett avsked från nån som man älskar och inte vill säga adjö till? En fin person sa till mig - se det inte som ett avsked utan som en hyllning. Det blev en ceremoni för att hylla vår älskade Patrick. En hyllning som ni vänner och familj delade med oss. Prästen sa - sorgen kommer ur er starka kärlek. Och ur kärlek kommer styrka. Det tar jag med mig”

Inlägget har mötts av kärlek från vänner och tidigare kollegor till Patrick Grimlund. Talang-jurymedlemmen Viktor Norén kommenterade flera hjärtan och Jenny Strömstedt skrev "Stor varm kram till dig Sara ❤️”. Också Leila Lindholm kommenterade: ”En otroligt tung dag Sara 💔 Så vackert var det”.
Även Tobias "Tobbe Trollkarl" Blom, Martin Björk och Carolina Gynning skickade kärlek till Sara Grimlunds inlägg.

Annons
Annons