Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Astrologen Monica: Så blir din vecka

03 maj, 2024 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för tiden 1–8 maj 2024.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Både energi och självförtroende är på väg uppåt. Utmaningar inspirerar dig, och du tar gärna ledningen i olika sammanhang. Men du är också otålig och har entendens att tappa intresset så fort något inte längre känns spännande.

Oxen

20/4–20/5

Du behöver tänka över saker och ting i lugn och ro. Känn inte att du alltid måste vara aktiv – stress gör att du tappar fokus, och då är det lätt att göra misstag. Promenader och meditation hjälper dig att hitta en inre balans.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är öppen och tolerant. Människor som är udda och okonventionella intresserar dig, och du kan bli förälskad i någon som inte är din vanliga typ. Däremot bör du undvika en konfliktsökande person som gör allt för att ställa till bråk.

Kräftan

22/6–22/7

Du har höga krav på dig själv. Allt ska vara perfekt, och gör du ändå ett litet misstag, så grämer du dig länge och väntar på kritik. Men ingen annan tycks bry sig, så försök slappna av och ta lite lättare på saker och ting.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Det ljusnar på många fronter. Ett bekymmer försvinner helt, och annat blir du allt bättre på att hantera. Det beror mycket på att du ser helheten och dessutom vågar lita på ditt eget omdöme. En inspirerande bok ger nya idéer.

Jungfrun

23/8–22/9

Du vill prata om djupa, väsentliga saker när du träffar vänner. Sådant som varit dolt eller hemligt kommer fram i ljuset, och det förändrar vissa relationer, till det bättre som tur är. Även i ekonomin sker en positiv utveckling.

Vågen

23/9–22/10

En person i din närhet har trasslat till det för sig, och du gör allt för att hjälpa. Dina insatser är viktiga och uppskattas mer än du tror just nu. Det är också en kortare resa på gång, och den ger ny inspiration inför framtiden.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har starka åsikter i väldigt många frågor. När någon ifrågasätter dig blir du först förvånad, sedan irriterad. Men det lönar sig att lyssna på andra. Det finns åtminstone en person som sitter inne med information som är viktig för dig.

Skytten

23/11–21/12

Du vill dagdrömma, utveckla ditt skapande och på alla sätt använda fantasin. Faktiskt så hjälper det dig att hitta nya lösningar på problem. Du är inte låst vid konventioner och kan få briljanta idéer som ställer allt i ett nytt ljus.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Det händer mycket inom din närmaste krets. Du blir ofta lite av spindeln i nätet, du förmedlar information och lyssnar på alla som vill prata av sig. Mellan varven är det bra för dig att vara utomhus och bara andas frisk luft.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har mycket att tänka på och försvinner ofta i din egen värld. Men det finns många som pockar på din uppmärksamhet, och du blir störd oftare än du skulle önska. Kanske skulle du behöva resa bort ett tag för att samla kraft.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har stark intuition och känner ofta på dig hur människor mår och vad som kommer att hända. Men när det gäller små praktiska detaljer har du en tendens att slarva eller helt enkelt glömma bort vad du skulle göra. Dubbelkolla allt!

Annons