Artikeln innehåller reklamlänkar

11 saker som borde finnas på alla toaletter!

Saker som borde finnas på alla toaletter
#skitsnack
Gör toaletten till en bättre plats! Oavsett om det är på jobbet eller hemma kan du göra nummer två under trevliga former. Vi listar sakerna alla toaletter bör vara utrustade med!

I vår undersökning visar det sig att över hälften av alla svenska kvinnor föredrar att hålla sig och väntar med att bajsa tills de kommer hem till den egna toaletten. Den främsta anledningen är att över 80 procent av kvinnorna känner sig obekväma med att bajsa på något annat ställe än hemma.
Många oroar sig säkert för lukten eller att det ska höras vad man gör där inne.
Trots att det är helt naturligt!
Det finns en del saker man kan göra för att få en toalett som är trevlig både för dig och om det är en delad toalett: för nästa person som kommer in.

11 saker att uppgradera toaletten med

Förutom de självklara sakerna toapapper och tvål finns det fler enkla produkter och knep att ta till för att kamouflera både ljud och lukt samt göra toaletten mer trivsam i allmänhet.

Poo-pourri toalettspray

Lukten är en fullt naturlig effekt av besöket och inget att skämmas för, men det kan vara trevligt att ha något som döljer det!
En väldoftande spray från Poo Pourri som du sprayar i toaletten innan du sätter dig, den är dessutom lätt att ha med i väskan när du inte är hemma! Läs mer och köp här (länk till Lyko).

Badrumsmatta

Kalla toalettgolv är obehagligt att ha fötterna på, införskaffa en fin matta för att skapa en inbjudande atmosfär på toaletten och lite värme till fötterna. Mönstrad badrumsmatta från H&M, läs mer och köp här (länk till H&M).

Fina handdukar

Matchande handdukar. Textilier som matchar varandra ger ett trevligt intryck, handdukar från H&M, läs mer och köp här (länk till H&M).

Bärbar FM/DAB-radio från JBL

Det är fullt naturligt att göra nummer två, men om man känner sig obekväm i tystnaden som uppstår – som på till exempel jobbtoaletten – kan en liten skvalande radio eller högtalare göra susen. Och det är också bättre än att dra igång en kran på fullt ös där vattnet rinner rakt ner i avloppet. Vit liten batteridriven radio från JBL som även har Bluetoothfunktion så att du kan ansluta den till telefonen, läs mer och köp här (länk till Webhallen).

Post-poo drops från Aesop

Doft-droppar från hudvårdsmärket Aesop som är speciellt framtagna för att användas efter att man bajsat för att neutralisera lukten. Droppas i toalett och handfat efter spolning och handtvätt. Läs mer och köp här. (länk till Lyko)

Mens- och trosskydd

Mensskydd i form av bindor, tamponger och trosskydd är alltid bra att ha lättillgängligt både för alla som behöver, lägg upp i fina korgar så att de syns så att dina gäster eller familjemedlemmar enkelt kan ta det de behöver. Bindor från Libresse, läs mer och köp här (länk till Apotek Hjärtat).

Batteridriven högtalare från Kreafunk

Rund batteridriven Bluetooth-högtalare från Kreafunk i stilren design, finns att köpa på till exempel Åhléns, läs mer och köp här (länk till Åhléns).

Toalettborste från Hemtex

Byt ut toalettborsten då och då för att alltid ha en fräsch toalettskål. Rosa toalettborste från Hemtex, läs mer och köp här.

Toalettpall från Squatty potty

Att ha knäna på en pall ger en naturlig ställning för kroppen eftersom tarmen knölas ihop på vanliga toaletter, vilket inte bara är obekvämt utan det kan också leda till förstoppning. Fällbar toalettpall från Squatty potty, läs mer och köp här (länk till Smarta saker).

Fin tändsticksask

Ett billigt husmorskep att ta till om man vill bli av med lukten är att tända en tändsticka och låta den brinna upp långsamt. Så varför inte förvara badrumständstickorna i en fin tändsticksask? Solstickanfodral i design av formgivaren Kristina Stark, läs mer och köp här (länk till Åhléns).

Mjukgörande handcreme från Lumene

En mjukgörande handcreme från Lumene. Efter avslutad besök med handtvål och handsprit kan det vara trevligt att smörja in händerna i en väldoftande creme så att de inte blir nariga. Läs mer och köp här (länk till Lyko).

#skitsnack – let's talk about bajs

#skitsnack – let's talk about bajs
0:27

Efter reklamen: #skitsnack – let's talk about bajs

(0:27)

Slå på ljud