Artikeln innehåller reklamlänkar

5 situationer i vardagen som irriterar svenska kvinnor mest

Irriterad kvinna med armarna i kors.

Vad får ditt blod att koka? Foto: TT/Shutterstock

Vi stör oss alla på olika saker i vardagen, vi har tagit reda på vad som irriterar oss mest när vi ställs inför olika situationer! Det finns en solklar vinnare men lugn, bara lugn, det finns en också lösningar på de vanliga störselmomenten!

Vi känner alla till dem, de små och irriterande sakerna i vardagen som på en dålig dag närmast kan driva oss till vansinne.

Alla har vi olika saker som irriterar oss. Det kan vara grannen som inte har vett att sänka ljudet på teven, partnern som håller oss vakna med sina snarkningar eller tonårsbarnet som bara vägrar att lägga ifrån sig mobiltelefonen under middagen.

Bara du vet vad som får ditt blod att koka men vi möts alla av mer eller mindre irriterande situationer i vardagen som kan få oss att se rött. I en undersökning på allas.se frågade vi drygt 500 svenska kvinnor om vilka fem vanliga vardagssituationer som stör dem mest. Undersökningen genomfördes under tre dagar i mitten av maj 2020 och alla som svarade är kvinnor mellan 35 och 70 år gamla.

Här är resultatet: 5 saker som irriterar oss i vardagen

1. Flugor i maten

Hela 37 procent av de tillfrågade kvinnorna i undersökningen uppgav att flugor i maten är det som irriterar dem mest. Lösningen är som tur är enkel! Med en snygg insektsfångare på bordet lurar du enkelt ner irriterande flygfän i en behållare och kan äta din middag ostört.

Läs mer och beställ insektsfångaren här (länk till Aller media shop)

Läs mer och beställ insektsfångaren här (länk till Aller media shop)

2. Att resa sig från soffan under en bra tv-serie

Lite drygt en femtedel, 22 procent, i undersökningen menade att deras mesta störselmoment i vardagen är att behöva resa sig från soffan mitt under en riktigt bra tv-serie. Med det smarta brickbordet med inbyggd fjärkontrollshållare är det snart ett minne blott – du har allt du behöver inom räckhåll!

Läs mer och beställ fjärrkontrollshållaren här (länk till Allas shop)

Läs mer och beställ fjärrkontrollshållaren här (länk till Allas shop)

3. Ludd och djurhår på kläderna

Det irriterande luddet kan få vem som helst att slita sitt hår och att kämpa med klädrullar och tejp irriterar 20 procent av kvinnorna i undersökningen. Lösningen på problemet är en luddborste med tusentals inbyggda mikroborstar som gör det enkelt att svepa över kläderna och få bort irriterande ludd på nolltid.

Läs mer och beställ luddborsten här (länk till Aller media shop)

Läs mer och beställ luddborsten här (länk till Aller media shop)

4. Att inte komma åt att smörja ryggen själv

I ett land där nära hälften av befolkningen lever i singelhushåll är det knappast förvånande att många tycker att det är irriterande att inte komma åt och smörja in ryggen själva. I studien uppgav 14 procent av de tillfrågade att det här problemet var det som störde dem mest i vardagen. Med en smart ryggsmörjare hemma är dock detta problem snart ett minne blott!

Läs mer och beställ ryggsmörjaren här (länk till Aller media shop)

Läs mer och beställ ryggsmörjaren här (länk till Aller media shop)

5. Noppriga kläder

Visst är det trist när i övrigt fina och färgstarka textilier plötsligt börjar få en massa noppror och ser trista och slitna ut? Det tycker sju procent av de tillfrågade kvinnorna i undersökningen också, de tyckte faktiskt att problemet var så omfattande att det irriterade dem mer än något annat i vardagen. Med en noppborttagare hemma slipper du problemet och får dina favorittyger att se fräscha och fina ut igen.

Läs mer och beställ noppborttagaren här (länk till Allas shop)

Läs mer och beställ noppborttagaren här (länk till Allas shop)

Vanliga problemet löst: Här är prylen alla kvinnor vill ha i badrummet