Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:Träning och motionNär hjärtat svikerPsykologiBlodtryckMag- och tarmproblem

7 kosttillskott som gör dig pigg i vår

22 mar, 2018 
6 kosttillskott som gör dig pigg i vår
Känner du dig trött och sliten efter den långa mörka vintern så kan det vara värt att testa ett kosttillskott. Här är sju tillskott som kan ha uppiggande effekt!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Rosenrot Forte

Rosenrot Forte innehåller ett högkoncentrerat extrakt av växten rosenrot samt svartpepparextrakt. Lämpar sig för friska, aktiva människor som har behov av extra tillskott. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Lust och energi kosttillskott

Lust & Energi Kvinna

Lust & Energi Kvinna innehåller aminosyrorna L-Arginin och L-Citrullin samt biotin, vitamin B2 och niacin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor. Innehåller även vitamin C och magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Saframyl Positive Mood kosttillskott

Saframyl Positive Mood

Saframyl Positive Mood är ett kosttillskott med saffran som kan bidra till att bevara en känslomässig balans och positiv sinnesstämning. Innehåller förutom saffran också B-vitaminer, D3 och magnesium. Läs mer och köp här.

 

Stay Sharp kosttillskott

Stay Sharp

Stay Sharp bidrar till mental och kognitiv prestationsförmåga samt ökad koncentration. Innehåller bland annat rosenrot, schisandrafrukt, och grönt te.  Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Gerimax kosttillskott

 

Gerimax

● Gerimax  är ett kosttillskott som innehåller ginseng. Ginseng anses motverka trötthet och ge ny energi. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Pukka kosttillskott

Pukka Vitalise

Pukka Vitalise är ett kosttillskott med ingredienser som ekologisk rödbeta, broccoligroddar och blåbär. Pukka Vitalise kan hjälpa dig att behålla energinivån, orka mer och prestera fullt ut. Innehåller även extrakt från frukt, grönsaker, örter, kryddor, havsalger och blompollen. Läs mer och köp här.

Annons
Maca kosttillskott

Maca

Maca tillhör de adaptogena växterna och kan hjälpa till öka energinnivån. Den kan även bidra till att normalisera stress och trötthet. Maca har även visat sig dämpa klimakteriebesvär. Maca kallas även den peruansk ginseng. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Av Celia Stahl

Läs också:

Klimakteriebesvär – slipp svettningar med kosttillskott!

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons