Trending: Träning och motionLivet med psykisk ohälsaPsykologiSköldkörtelproblemBlodtryck

Fitnessfeministen: Jag vill ta tillbaka ordet tjock

15 okt, 2018 
Redaktionen
Kroppspodden är tillbaka! I tredje avsnittet av andra säsongen kan du höra Hillevi Wahls spännande samtal med fitnessfeministen Sara Dahlström. Hon berättar om hur det var att få ett sjukdomsbesked som vände upp och ner på livet som 17-åring. Och hur hjärntumören fick henne att älska träning och sig själv! Missa inte!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Sara Dahlström:

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Men också om hur sjukdomen lärde henne älska sig själv och träning. Om att upptäcka hur kul det är att lyfta tunga vikter och bli stolt över sin kropp utan att det har något att göra med hur den ser ut. Om varför hon beskriver sig själv som tjock. Om att det inte alltid är så lätt att älska sin kropp utan tvivel och osäkerhet, och hur viktigt att är att bli peppad av andra kroppspositiva kvinnor. Och hur man hittar glädjen i att må bra och vara i form för livet!

Plus mycket mer…

Lyssna på Kroppspodden:

Här kan du lyssna på avsnittet med Sara Dahlström, men också alla avsnitten från första säsongen med: Dagny Carlsson, Pernilla Månsson Colt, Kakan Hermansson, Clara ”Underbara Clara” Lidström och Marika Carlsson. Och de två första avsnitten i andra säsongen med Ann Söderlund och Stina Wollter.

Annons

#minkroppminkompis

Strunt samma om kroppen är tjock eller smal, eller vad andra tycker om hur den ”borde” se ut. Du har bara en kropp och den är fantastisk! Därför drar vi igång en kampanj där vi samlar reportage, filmer och annat kroppspositivt material under hashtaggen #minkroppminkompis.Vill du vara med och peppa andra kvinnor? Gör ett inlägg (en film eller bild eller text) om varför du är kompis med din kropp. Märk det med #minkroppminkompis och lägg upp det på sociala medier. Så syns det att vi tillsammans är många som vill sprida kroppsglädje!Häng med i kampanjen #minkroppminkompis på Instagram och Facebook – tillsammans kan vi peppa varandra!Lyssna på Marika Carlsson i KroppspoddenLäs mer

Annons