Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: Träning och motionLivet med psykisk ohälsaPsykologiSköldkörtelproblemBlodtryck

Höj mysfaktorn i sovrummet: 9 saker som gör succé i svenska hem

10 mar, 2020 
Allas.se redaktionen
Sovrummet är en fristad! Vi visar dig hur du med enkla medel kan göra sängkammaren till husets mysigaste rum.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Våra sovrum är heliga, eller i alla fall så borde de vara det. Detta rum är ett av de viktigaste ställena i ditt hem och där vi tillbringar allra mest tid.

Att sömn är viktigt för hälsan är knappast någon nyhet. Vi behöver alla ordentligt med sömn för att både kroppen och hjärnan ska kunna återhämta sig. Att prioritera sin sömn är viktigt för att du lättare ska klara stress och påfrestningar som möter oss under dagen.

Hur mycket sömn behöver man?

Hur mycket sömn vi behöver varierar från person till person, men normaltillståndet är mellan sex och nio timmar varje natt. Ju äldre vi blir desto mindre blir sömnbehovet; när vi är runt 60 brukar vi inte behöva sova mer än sex timmar varje natt.

Ett enkelt knep för att få så bra och lugn sömn som möjligt är att inreda ditt sovrum till en riktig oas där du kan ligga och varva ner och njuta av tillvaron innan du somnar. Här tipsar vi om 11 saker som tusentals svenskar redan placerat i sina sovrum för en förhöjd mysfaktor.

Annons

9 prylar som höjer mysfaktorn i ditt sovrum

Vaxljus

1. Vaxljus med timer

JHY DESIGN Uppsättning av 3 guld äkta vax batteridriven ljus Wave Edge flamlösa ljus blinkande elektriska ljus med 6 timmars timer för hemmafest evenemang.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Mysiga innetofflor med fuskpäls.

2. Mysiga innetofflor

Slipp kalla och frusna fötter! Gosiga slip-in tofflor i en klassisk design. Stoppa in foten i härlig fuskpäls och låt dig värmas.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

3. Stabil sängbricka

Njut av en kopp te eller lyxa till det med frukost på sängen utan att oroa dig för smulor eller spill! Denna lyxiga sängbricka har hopfällbara ben och har stora och rymliga handtag som gör den enkel att flytta.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Grå sängkläder i ekologisk bomull.

4. Sängkläder med hotellkänsla

Påslakanset i stentvättad satin som är mjukt och behagligt att sova i. Stentvätten gör att påslakanet blir extra mjukt och får en bättre genomluftning. Påslakanet har en öppning nedtill och handhål upptill.

Annons

Läs mer och beställ här

Smart necessär.

5. Smart förvaringsväska

Handkräm, mobilladdare, näsdukar och läsglasögon… Småprylarna på nattduksbordet kan snabbt bli många och har en tendens att försvinna. Den här smarta lilla väskan blir så liten som du behöver beroende på vad du har i den.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

6. Härlig morgonrock

Mjuk, fluffig morgonrock i bomull med två fickor och knytband i midjan. Klassisk modell i mjukt material som är skön att svepa in sig i på morgonen eller efter en dusch. Finns i flera färger och storlekar. Unisexmodell - passar både till herr och dam. 100% bomull.

Annons

Läs mer och beställ här

7. Värmande vetekudde

Tänk dig att krypa ner i sängen, slå en härligt värmande vetekudde över axlarna och bara mysa. En vetevärmare som ger dig behaglig värme och avslappning. Den är tillverkad i finaste linne och fylld med KRAV-odlat vete.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

8. Stilfull kimono

Vacker, snygg Kimono i en mjuk EcoVero Viscose-kvalitet. CCDK Copenhagen designas och produceras av kvinnor för kvinnor. Den är perfekt att bära över pyjamasen eller som den är under varma sommarmorgnar.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

9. Stämningshöjande ljus

Ett vackert doftljus i beige glas med vit text där det står "Home Sweet Home" på som sprider en härligt söt doft i ditt hem. Doften heter Home SWEET Home. Doften kommer att sprida sig i ditt hem och inge ett inre lugn och känsla av behag.

Läs mer och beställ här (reklamlänk)

Källa: 1177.se

Annons