Så blir du frisk från en förkylning snabbt

hur blir man av med förkylning snabbt?
Förkyld? Vi lär dig 6 enkla metoder som hjälper dig att bli av med förkylningen snabbt! Det finns ingen anledning att dra ut på lidandet!

Vi känner alla så väl igen den där hemska känslan när en förkylning är på väg. Och tyvärr är ju halsont, dimmig skalle och nästäppa bara början på vad som komma ska…

Vi lär dig att mota Olle i grind och sätta stopp för förkylningen innan den bryter ut helt. Och OM skadan redan är skedd – hur du blir frisk från din förkylning på rekordtid!

6 enkla sätt att bli frisk från förkylningen snabbt

Gå till apoteket!

Det finns ingen anledning att lida i onödan. Gå till apoteket och be om farmaceutens bästa tips och receptfria produkter. Alltför många köper på sig fel sorts produkter helt i onödan!

Drick!

När man är förkyld är det lätt att bli uttorkad så se till att dricka så mycket vatten du bara kan när du är förkyld. Inte minst om du är täppt i näsan är det bra att dricka rejält eftersom det tunnar ut snoret och gör det lättare för dig att snyta dig.

Sov upphöjt!

Att sova ordentligt är en självklarhet, framför allt när man är sjuk. Om du dessutom använder en extra huvudkudde är du i rätt läge om du snorig… Sov gärna med öppet fönster, bakterier trivs bäst i värme!

Ät mer grönsaker

Detta gäller inte bara när du är sjuk utan också för att boosta immunförsvaret innan du blir dålig. Ät så mycket grönsaker du bara kan i alla upptänkliga färger!

Ta ett ångbad

Det låter kanske gammeldags, men ett ångbad är faktiskt riktigt bra för att bli av med snor och för att lugna irriterade luftrör. Häll varmt vatten i en stor skål och luta huvudet över skålen med en handduk över huvudet och andas in ångan. Var försiktig så du inte bränner dig!

Testa örter

Echinacea-örten har använts som örtmedicin mot förkylning sedan urminnes tider. Testa och se vad örten kan göra för dig, den finns att köpa i naturmedelsaffären.