Utvalt: 7 saker som väcker latmasken i dig hemma

Kvinna vilar sig i soffa.

Foto: TT/Shutterstock

Behöver du komma ner lite i varv när du är hemma? De här prylarna hjälper dig en bra bit på vägen!

Stress är en av vår tids stora folkhälsoproblem och en av de vanligaste anledningarna till att vi blir sjukskrivna av utmattning. Men problemet handlar inte bara om vår arbetsbelastning när vi är på jobbet utan för de allra flesta av oss fortsätter det när vi kommer hem med alla måsten som väntar i bostaden.

Kanske känner du inte alls igen dig i det här och är till och med lite bekväm av dig och omfamnar varje lugn stund när du kommer hem och bara lutar dig tillbaka och njuter av tillvaron. Eller så behöver du lite hjälp på traven med att varva ner för att komma till ro när du är hemma.

Här har vi samlat sju smarta prylar som gör det enkelt för dig att ta det lite lugnare, oavsett om du är i köket, hallen eller vardagsrummet.

7 smarta saker som gör livet hemma mer bekvämt

Soffbricka med fjärrkontrollshållare.

1. Brickbord med fjärrkontrollshållare

Gör dig en god kopp te och luta dig tillbaka i soffan och njut. Det smarta brickbordet har en inbyggd fjärrkontrollshållare så du slipper resa dig från din sköna stund i onödan utan har allt du behöver inom räckhåll.

Läs mer och beställ fjärrkontrollshållaren här (reklamlänk från Aller media shop)

Smart rivskål för exempelvis ost och grönsaker.

2. Rivskål

Här finns både energi och pengar att spara! Med den smarta rivskålen kan du riva ost, grönsaker och allt annat du vill rakt ner i skålen och spara in på disk samtidigt som du slipper onödigt matspill.

Läs mer och beställ rivskålen här (reklamlänk från Aller media shop)

Kvinna stryker med handsteamer.

3. Handsteamer

Drar du dig också från att ge dig i kast med den växande högen kläder som behöver strykas? Med den smarta handsteamern kan du enkelt få släta och fina plagg medan de fortfarande hänger på sin galge.

Läs mer och beställ handsteamern här (reklamlänk från Aller media shop)

Smart stekspade.

4. Grill- och stekspade i ett

Grillat i all ära men vem orkar hålla på och böka med en massa redskap vid grillen? Den här smarta stekspaden har en inbyggd grilltång och är den perfekta lösningen för dig som vill ha det så enkelt som möjligt!

Läs mer och beställ grillspaden här (reklamlänk från Aller media shop)

Kvinna använder långt skohorn, 80 cm.

5. Extra långt skohorn

Drar du också en lång och djup suck varje gång det är dags att ta på dig skorna? Med det här fiffiga skohornet går det lekande lätt att få på dig skorna. Med sina 80 centimeter behöver du inte böja dig många centimetrar för att få på dojorna.

Läs mer och beställ skohornet här (reklamlänk från Aller media shop)

Spraymopp med mikrofiberduk.

6. Spraymopp

Glöm allt om att stå och gnugga på ingrodda fläckar på golvet när du moppar nästa gång. Den här smarta uppfinningen har en inbyggd sprayfunktion som gör att du kan ringa in fläcken och komma åt problemet vid roten med minimal ansträngning.

Läs mer och beställ spraymoppen här (reklamlänk från Aller media shop)

Smarta diskhandskar med piggar.

7. Diskhandskar med piggar

Diskhandskar med mängder av piggar på insidan som gör städningen betydligt enklare och snabbare. Handskarna går utmärkt att använda till disk och till att rengöra där det är svårt för diskborstar och handskar att komma åt.

Läs mer och beställ diskhandskarna här (reklamlänk från Aller media shop)

Äntligen! Här är smarta uppfinningen till alla som hatar att damma

Mer innehåll hos allas.se: