5 raggsockor att sticka – gratis och enkla stickmönster

Sticka raggsockor

Sticka raggsockor till dig själv eller någon du håller kär!

Sticka ett par gosigt varma raggsockor som är sköna att ha året om. Vi har samlat 5 stickmönster, så du kan sticka ett par både till dig själv, en vän och den allra minsta.

Att sticka raggsockor är ett perfekt litet projekt en regnig dag – oavsett årstid. Så ta fram dina strumpstickor och sätt igång med din nästa stickning!

Sticka mysiga raggsockor

Att sticka strumpor är både kul och rogivande. Att det dessutom är minst sagt trendigt att stoppa fötterna i något som du själv har gjort är ju en riktigt trevlig bonus. Sticka till dig själv, sticka att ge bort – de här strumporna är ju en helt underbar present!

Sticka mysiga raggsockor

Sticka syltasockor med Allers – gratis beskrivning!

Sticka sköna varma syltasockor! Ett gammalt populärt sockmönster som karaktäriseras av det elastiskt stickade skaftet. Syltasockor kallas ibland även dragspelssockar. Vår variant har vi stickat med förstärkt hällapp.

Sticka syltasockor med Allers – gratis beskrivning!

Så här gör du: Sticka randiga sockor

Ribbade och randiga i kalasfina kombinationer! Garnet är ett mjukt ullgarn och mönstret går ända upp till storlek 39!

Så här gör du: Sticka randiga sockor

Stickbeskrivning – sticka sockor med rävar

Varma sockor med rävmönster – här hittar du en gratis beskrivning på hur du stickar strumpor som håller värmen under de mörka och kalla kvällarna.

Stickbeskrivning – sticka sockor med rävar

Sockor till baby – sticka enkelt själv

Sticka varma sockor till baby. Ett enkelt, gratis basmönster på sockar – eller raggsockar om du vill – till de allra minsta.

Vintersockor till baby – sticka enkelt själv