Lästips:Virka för nybörjareSyBroderaSy egna kläderVirka inför sommaren

5 solhattar att virka till sommargarderoben – gratis virkmönster

03 jul, 2023 
Virka hattar i sommar
Sommaren är här och vad passar bättre till sommargarderoben än en hatt? Vi tipsar om 5 hattar som du enkelt virkar själv efter våra gratis virkbeskrivningar!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Finns det något skönare än att slänga på sig en hatt som skyddar både ansikte och hår från solen en varm sommardag? Då är det läge att plocka fram virknålen för vi har samlat ihop fem virkmönster på snygga hattar som är perfekta i sommar. Och de är både gratis och enkla!

Visa upp dina alster!

Vi tycker det är så roligt att du stickar och virkar efter våra beskrivningar. Så du får gärna tagga oss på Instagram om du delar något av dina alster. Följ oss på @allas.se och tagga oss så vi också får ta del av just dina mjuka projekt!

Virka trendig sommarhatt – snabbt och snyggt virkprojekt

Trendigaste accessoaren i sommar gör du enkelt själv – solhatten! Så plocka fram virknålen och lite garn så följer du enkelt vårt gratis virkmönster.

Annons

Virka elegant solhatt – gratis virkmönster

En elegant virkad solhatt som passar lika bra på stranden som på en tur till stan! Dessutom håller den dig sval och skyddar från solens strålar.

Virka en sommarhatt – enkel beskrivning

Virka en snygg hatt i sommar – som skyddar både hår och ansikte från solen! Du följer enkelt vår gratis beskrivning. Du virkar den med virknål nr 3 och i ett härligt träfiber-garn.

Annons

Virkad solhatt – gratis virkmönster

Det är sol i sikte. Virka dig en sommarhatt som både skyddar och är söt. Den är kul att göra och växer också fram snabbt.

Virka en hatt i sommar – enkel beskrivning

En härlig solhatt är lätt att virka! Du gör den med virknål nr 5 och av ett garn av bomull och jute.

Se också:

Det här är SPF och så använder du detBrand logo
Det här är SPF och så använder du det
Annons