Trending: StickmönsterVirka för nybörjareSyBroderaSy egna kläderVirka väskor

Sticka snygg och värmande poncho – 8 gratis stickmönster

16 aug, 2023 
Sticka snygg poncho i höst. 8 gratis stickmönster.
Ponchon är både ett värmande och snyggt plagg som passar till det mesta. Så varför inte sticka en mjuk poncho nu när temperaturerna har börjat sjunka. Vi har samlat 8 snygga stickmönster – så det finns något för alla!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Behöver du inspiration till ditt nästa stickprojekt? Då kan en poncho vara det perfekta plagget till den annalkande hösten. Plagget värmer gott och passar till allt – både till byxor och över klänningen. Vi har samlat flera fina gratis stickmönster, så det finns något för både nybörjaren och den mer avancerade stickaren.

Visa upp dina alster!

Vi tycker det är så roligt att du stickar och virkar efter våra beskrivningar. Så du får gärna tagga oss på Instagram om du delar något av dina alster. Följ oss på @allas.se och tagga oss så vi också får ta del av just dina mjuka projekt!

Sticka enkel poncho och handledsvärmare

Sticka med hög mysfaktor! En härligt vid poncho i ett stycke – lätt som luft, och kombinera med enkla resårstickade handledsvärmare.

Annons

Snabbsticka underbar poncho

Ponchon skulle kunna beskrivas som ett universalplagg för den passar verkligen till allt. Stickar du den härligt jeansblå ponchon kan vi nästan lova dig en ny garderobsfavorit!

Sticka lätt och användbar poncho

Snyggt hålmönstrad poncho som du kan välja att sticka med eller utan krage.

Annons

Sticka söt poncho med spetsmönster

Sticka en snygg poncho med hålmönster. Denna spetsmönstrade poncho stickas i ett stycke med rundstickor.

Sticka en enkel och snygg poncho

Sticka en härlig poncho, ett plagg som är både stilsäkert och användbart. Den här mjuka och sköna ponchon med grafiskt mönster är lika snygg till jeans som utanpå en klänning. Vi vågar nästan lova att du kommer att vilja bära den ofta och till mycket!

Annons

Sticka poncho med folkloremönster

Den härliga ponchon har ett folklore-inspirerat mönster i vackra färger mot grå botten. Pochon är lika snygg till ett par jeans som utanpå någon av höstens alla blommiga klänningar. Stickar den gör du efter vår beskrivning!

Sticka snyggaste ponchon

Ponchon är inte bara ett av säsongens modeplagg – den är dessutom både skön och användbar. Den är lika fin utanpå jumpern eller blusen inomhus, som den är ovanpå jackan eller polotröjan när du är ute och rör på dig. Stickar du din poncho själv känns det dessutom extra härligt att bära den!

Annons

Snabbsticka snygg poncho – och 18 tips på hur du matchar den bäst

De plagg som passar till mycket och är tidlösa i sin design blir ofta garderobens absoluta favoriter. Den här klassiskt smalrandiga ponchon har de bästa av förutsättningar att bli just ett sånt plagg. Scrolla sen vidare och få tips på snygga mode-matchningar!

Se också:

Annons