Trending: StickmönsterVirka för nybörjareSyBroderaSy egna kläderVirka väskor

Våra 10 mest lästa artiklar om handarbete – Bernie Sanders vantar i topp

29 dec, 2021 
Lukas Ernryd
Till vänster, Bernie Sanders sitter på en stol när nya presidenten Joe Biden svärs in, till höger, en kvinna i en stickad väst.

Under året letade många efter beskrivningen till Bernie Sanders vantar. Det kanske man inte hade trott. Här får du listan på våra mest lästa handarbetes-artiklar.


För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vantar, sockor, koftor och grytlappar ligger högt på listan när våra läsare ska hitta mönster till nästa projekt.

Och då har de kommit helt rätt. Vår sajt är proppfull med förslag till vad man kan bänka sig med i sofforna.

Se också: Så nyttigt är det att sticka – 5 hälsoeffekter

Så nyttigt är det att sticka - 5 hälsoeffekterBrand logo
Så nyttigt är det att sticka - 5 hälsoeffekter

10 mest lästa artiklarna om handarbete

1. Sticka Bernie Sanders vantar – här är omtalade beskrivningen

Under presidentkampanjen 2020 blev politikern Bernie Sanders dels berömd för sin tydliga vänsterpolitik, dels för att ha blivit ett så kallat "meme". Det senare är ett internetfenomen där en bild eller film - ofta med en kort text – blir viralt. Bernie satt i en stol och väntade vilket roade många. På sig hade han ett par tjusiga vantar. Här är beskrivningen.

Annons

2. Sticka väst – så lyckas du med trendigaste plagget

Västen är säsongens trendigaste vinnare och finaste modellen i mjuk alpacamix stickar du lätt själv. Ett roligt litet projekt som snabbt ger dig bästa året om-plagget.

3. Vintersockor till baby – sticka enkelt själv

Sticka varma sockor till baby. Ett enkelt, gratis basmönster på vintersockar – eller raggsockar om du vill – till de allra minsta.

4. Så virkar du sötaste grytlapparna!

Visst är väl det enkla oftast också det vackraste. Ett strålande exempel på det är de här grytlapparna. Lätta och roliga att göra – och lika värmetåliga som vackra i all sin enkelhet!

5. Höstens finaste och mest lättstickade barnvantar

Sticka varma och fina barnvantar! Här är beskrivningen som ser till att ingen fryser om händerna.

6. Snart kan du sticka Marie Mandelmanns tröja – med ull från gården

Det var många som älskade den gråa tröjan Marie Mandelmann bar i Mandelmanns gård. Och Marie har glädjande nyheter – stickmönstret till tröjan kommer att säljas med garn från gården när nya gårdsbutiken står klar i sommar. Förutsatt att pandemin inte sätter stopp för det, förstås.

Annons

7. Stickbeskrivning mössa och vantar med julmönster

Sticka vinterns snyggaste set i värmande och mjukt ullgarn – till dig själv eller till någon du tycker om. Man kan ju inte bli annat än glad när man traskar runt med en massa hjärtan på huvudet och händerna!

8. Sticka syltasockor med Allers – gratis beskrivning!

Sticka sköna varma syltasockor! Ett gammalt populärt sockmönster som karaktäriseras av det elastiskt stickade skaftet. Syltasockor kallas ibland även dragspelssockar. Vår variant har vi stickat med förstärkt hällapp.

9. Sticka tröjan från julens älskade tv-program!

Sticka den supersnygga tröjan känd från ett av juletidens mest populära mysprogram! Lika snygg på tjejer som på killar, stickad i ekologisk ull på stickor nr 4 1/2.

10. Sticka Allers-mössan – enkel beskrivning

Sticka vår Allers-mössa! En mjuk mössa med vackert mönster och jättebra passform. Du stickar den i härligt alpackagarn på stickor nr 3.

Annons