Lästips:Virka för nybörjareSyBroderaSy egna kläderVirka inför sommaren

Virka egna grytlappar – 6 gratis och enkla virkmönster

22 maj, 2023 
Virka grytlappar.
Virka egna söta grytlappar till hemmet.
Det är både ett snabbt och roligt litet projekt att virka egna grytlappar. Vi har samlat flera gratis virkmönster som du kan testa – som passar både nybörjaren och den mer avancerade virkaren!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

De är både fina att ha framme i köket och skyddande från värmen. Grytlappar är det perfekta lilla projektet att ge sig på som nybörjare, men såklart lika roligt även för den mer avancerade virkaren.

Se också: Dubbelvirka grytlapp – så gör du steg-för-stegBrand logo
Se också: Dubbelvirka grytlapp – så gör du steg-för-steg

Så virkar du sötaste grytlapparna!

Visst är väl det enkla oftast också det vackraste. Ett strålande exempel på det är de här grytlapparna. Lätta och roliga att göra – och lika värmetåliga som vackra i all sin enkelhet!

Snabbvirka fina grytlappar

De här lättvirkade grytlapparna är grovt virkade och täta så att du inte bränner dig. Kanten släpper lite i ena hörnet för att du enkelt ska kunna hänga upp din grytlapp.

Annons

Snabbvirka färgglada grytlappar

Att virka sina egna grytlappar är både enkelt och roligt! Speciellt när de är så fina och praktiska som våra. Tjocka och bra i kvalitén – och glatt färgsprakande till utseendet.

Virka grytlappar – gratis beskrivning

Virka grytlappar med hundtandsmönster

Det vackra mönstret är kul att virka och ett perfekt handarbete till dina restgarner. Det blir den perfekta presenten ihop med en fin flaska matolja eller liknande när du är bortbjuden.

Virka våffelmönstrade grytlappar

Virka våffelmönstrade grytlappar

En grytlapp i vackert våffelmönster piffar upp vilket kök som helst. Lätt och snabb att virka – så varför inte göra två!

Randiga grytlappar – så enkelt virkar du dem själv!

Gör fint i köket med nya tjocka dubbelvirkade grytlappar i klassiska fräscha färger. Ett perfekt pyssel för flinka fingrar och en uppskattad present att ge bort!

Annons