Artikeln innehåller reklamlänkar

10 roliga och fina prylar som piggar upp årets nyårsfirande!

Olika roliga och guldiga saker till nyår
Lite roliga prylar på nyår piggar alltid upp, oavsett hur du firar!

Stor fest, middag med vännerna eller lugnt firande med nära och kära? Oavsett hur du firar nyår har vi hittat skojiga och fina prylar som sätter extra guldkant på välkomnandet av ett nyått år!

10 roliga och fina nyårsprylar

1. Drinkglas kaktus

Njut av en siesta med Cactus Margaritaglas, perfekta att servera din favoritcocktail i till alla dina festgäster. Läs mer och beställ här. (länk till Partykungen)

2. Papperstallrikar discokula

Fira det nya året till tonerna av ABBAS Happy new Year med något gott på discotallriken! Läs mer och beställ här. (länk till Partykungen)

3. Rosa flamingo

En flamingo i rosa neon piggar definitivt upp! Läs mer och beställ här.

4. Cocktailset

Experimentera och gör egna goda drinkar på nyår. Här finns allt du behöver för att komma igång med läckra cocktails. Läs mer och beställ här.

5. Svarta tallrikar

Med svarta assietter framhävs färgglad mat mycket tydligare och man kan pigga upp dukningen! Läs mer och beställ här. (länk till butik)

6. Isform XL

Med denna form gör du gigantiska iskuber som håller drycken kall länge. Med ett par skvättar karamellfärg piggar man upp isbitarna ytterligare. Läs mer och beställ här. (länk till Cervera)

7. Massor av belysning

Med dekorativa ljusslingor med LED-ljus skapar du enkelt en mysig stämning. Läs mer och beställ här. (länk till Smarta saker)

8. Drinkglas ananas

Ytterligare ett roligt drinkglas som för tankarna till tropiska breddgrader. Läs mer och beställ här. (länk till butik)

9. Färgskiftande ljus

Färgskiftande rosljus som är vacker att titta på både när det är tänt och släckt. Läs mer och beställ här. (länk till butik)

10. Ostset

Se också: Nyårsklockans uppläsare genom tiderna

Nyårsklockans uppläsare genom tiderna
1:14

Efter reklamen: Nyårsklockans uppläsare genom tiderna

(1:14)

Slå på ljud

Avslutas kvällen med en ostbricka? Servera godsakerna på den här fina ostbrickan med tillhörande bestick. Läs mer och beställ här. (länk till butik)