Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

11 smarta prylar som gör vardagen lite lättare

10 feb, 2020 
AvLina Lundström
Kollage av smarta prylar som gör livet lite lättare.
Snabbhackare, praktisk förvaring och prylen som hittar dina försvunna saker – alla kan vi behöva de där smarta sakerna som löser våra utmaningar i vardagen. Här får du tips på prylarna som gör livet lite enklare!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Självhäftande kabelhållare för upp till 4 kablar.

Kabelhållare

Är du trött på röriga sladdar? Organisera enkelt dina kablar med praktiska kabelhållare. Går att montera på väggen, skrivbordet, köksbänken, möbler, med mera, och är lika enkel att ta bort! Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Champagnekork som bevarar bubblorna.

Champagnekork

Om du gillar champagne men drar dig för att öppna en hel flaska bara för att ta ett glas, är en champagnekork lösningen! Champagnekorken bevarar bubblorna i flaskan till en annan dag när du vill fira eller bara njuta.

Annons

Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Skoförvaring.

Skoförvaring

Alla vet att den mest effektiva förvaringen är att stapla skorna på varandra och med justerbara skohållare kan du göra det utan risk. Varje skohållare har plats för ett par skor och kan justeras till fyra olika positioner för att passa alla typer av skor.

Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Förvaringslåda i textil.

Praktisk förvaringslåda

Annons

Vikbar förvaringslåda i textil som både passar under sängen och i garderoben, höjd 16 cm, längd 50 cm, bredd 38 cm, 199 kr, Åhléns. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Extrasäng i uppblåsbar modell.

Smidig extrasäng

Den upphöjda luftmadrassen med kudde DURA-BEAM PLUS SERIES från Intex är otroligt lyxig. Denna luftmadrass är tillverkad med Fiber-Tech Technology för bättre komfort, stabilitet och stöd. Höjden på 42 cm gör den lättillgänglig och mer lik en traditionell madrass.

Annons

Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Behållare för fjärrkontroll.

Fjärrkontrollshållare

Med dessa 6 fickor kommer ditt vardagsrum alltid att vara snyggt. Inte mer söker efter din fjärrkontroll! Koppla av, ta en drink, godis och titta på din favoritserie på tv. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Smart take-away mugg med två separata fack.

Smart takeaway-mugg

Ta enkelt med din frukost eller mellanmål till jobbet med den här smarta takeaway-muggen där du kan ha yoghurt eller filmjölk i botten och bär eller müsli i locket. Fresh yoghurtbägare, 59 kr, Sagaform. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Annons
Två i ett hackare.

Hackare 2-i-1

Alligator lökhackare är en svensk innovation som snabbt hackar lök och andra grönsaker! Lökhackarens rutnät av korsade vassa knivar skär enkelt igenom löken och ger dig finhackad lök på nolltid. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Ostrivare med behållare.

Ostrivare

Ostrivare med behållare som fångar upp den rivna osten och som du även kan använda att servera den i, rostfritt stål och ek, 349 kr, Sagaform. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Annons
Galge med fyra hängare i en.

Supergalge

Galgar med fyra stänger så du kan hänga flera saker på varje galge.

Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Bluetooth-tracker.

Bluetooth-tracker

Hitta enkelt dina borttappade saker med den här smarta bluetooth-trackern. Du fäster den i nyckelknippan eller plånboken och sedan söker du enkelt upp dem med mobilen. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Annons