12 roliga och fina adventskalendrar för barn 2020

Adventskalendrar 2020 för barn.

Låt barnens ögon tindra hela december, inte bara på julafton. Vi tipsar om roliga adventskalendrar 2020 för både de minsta och de lite större barnen.

Den första svenska adventskalendern gavs ut 1934 av Sveriges Flickors Scoutförbund med syfte att samla medel till flickscoutrörelsen.

Men idag kan ju en adventskalender vara så mycket mer än bara en bild med luckor på.

Här är våra favoriter för barn julen 2020!

Se också: 7 galna julbelysningar som får dig att tappa hakan

Roliga adventskalendrar för barn 2020

Lego Star Wars

Lego Star Wars adventskalender.

Julskoj varje dag med Lego Star Wars adventskalender. Advent Calendar! Det finns en byggbar överraskning bakom varje lucka. Upptäck populära karaktärer i julkläder, plus rymdskepp och platser. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Disney Cars kalender med skrivbordsmaterial

Disney cars adventskalender.

En rolig adventskalender med Disneys bilar. Bakom de 24 luckorna gömmer sig bland annat kritor, tuschpennor och klistermärken – allt ditt barn kan tänkas behöva till pysslet. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Astrid Lindgren adventskalender

Astrid Lindgren adventskalender.

Adventskalender baserad på Astrid Lindgrens sagolika värld. Luckorna innehåller en stor variation av roliga saker som aktivitetsböcker, berättelser, klistermärken, pyssel, pussel och figurer i papp. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Playmobil adventskalender

Playmobil adventskalender

24 kreativa Playmobilfigurer och -delar från den hemlighetsfulla piratbukten finns bakom luckorna i denna speciella adventskalender.

Forskarfabrikens julkalender

Forskarfabrikens julkalender.

Forskarkalendern är en annorlunda julkalender som är fullproppad med lek och kunskap istället för godis och socker. Kalendern innehåller 24 färdiginslagna paket med magiska manicker, förbluffande föremål och engagerande experiment för nyfikna barn mellan sex och tolv år. Läs mer och köp här.

Marvel adventskalender

Marvel adventskalender.

Framtagen i samband med Marvels 80-årsjubileum och innehåller 24 Pocket POP! vinylfigurer föreställande alla favoritkaraktärerna från Marvel. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Lindt chokladkalender för barn

Chokladkalender för barn.

En julkalender med barnet i fokus! En lekfull variation av symboliska julgfigurer. Tomten och hans nissar har fullt upp i tomteverkstaden. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Pixi adventskalender för de minsta

Pixiböcker kalender

24 Pixiböcker i en rolig julkalender, vackert illustrerad av Jan Lööf. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Läsupplevelser som varar hela december för barnen! Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Lego Friends adventskalender

Lego Friends adventskalender.

Följ berättelsen, från när Emma skriver sin önskelista till tomten, till nissarna som tillverkar leksakerna och Emma som leker med sina julklappar i snön. Set med 236 delar som är perfekt som tidig julklapp till barn som vill ha en rolig adventskalender. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Barbie adventskalender med smink

Barbie adventskalender.

Bakom de 24 luckorna väntar hela 29 överraskningar i form av bland annat smink och smycken. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Adventskalender med dinousarier

Adventskalender med dinousarier.

Adventskalender Dinosaurs från Schleich med 24 luckor som gömmer en dinosaurforskare, dinosaurier och en samling tillbehör. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Vill du själv fylla luckorna?

Adventskalender att fylla.

Adventskalender i pappersmodell med utdragbara lådor. En lucka för varje dag fram till julafton. Fyll julkalendern med små överraskningar för barnen! Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Fler inspirerande knep hos allas.se: