5 enkla sätt att få bort fula fläckar i toaletten

Har du fått fula missfärgningar i toaletten? Här är lösningen!
Glöm allt om skrubbande och starka rengöringsmedel – dessa saker du har i skafferiet löser problemen på ett kick!

Av alla ställen som kan vara fläckiga är toaletten ett av de värsta… Även om du städar skålen regelbundet och ordentligt kan fläckar göra att det ser ut som att du faktiskt ALDRIG städar den. Eländet blir ju inte direkt bättre av att det finns så få saker som vi ogillar att rengöra som just toan…

Se också: Så får du bort fula fläckar i toaletten

1:05

Efter reklamen: 5 enkla sätt att få bort fula fläckar i toaletten

(1:05)

Slå på ljud

Du behöver dock inte skrubba och slita alltför mycket för att få en skinande ren toalettskål. Här är fem jätteenkla sätt att få den så gott som ny!

Få fler smarta tips direkt i ditt flöde! Följ allas.se på Facebook – klicka här

5 smarta saker som får bort missfärgningar i toaletten

Sportdryck med apelsinsmak

Häll en flaska, 0,5 l, i toan och låt det verka i en timme. Borsta sedan med toaborsten och spola. Citrussyran hjälper till att bryta ner fläckar och lämnar ett skinande rent resultat.

Apotekssprit

Häll lite i en flaska och spraya rikligt i toastolen. Låt det verka i ungefär en timme och städa sedan toan precis som vanligt.

Coca-cola

Jo, du läste rätt – den bruna läskedrycken kan lösa problemet. Häll lite Coca-cola i toan och låt det verka i en timme. Använd sedan toaborsten som vanligt och spola.

Se också: Så får du bort kalk och avlagringar i toaletten:

1:32

Efter reklamen: Så får du bort kalk och avlagringar i badrummet

(1:32)

Slå på ljud

Protesmedel

Finns att köpa i tablettform på apoteket. Lägg en tablett i toan och låt det bubbla en liten stund. Skrubba därefter ur med toaborsten och spola.

En pimpsten

Se till att den är rejält blöt så att du inte skadar porslinet. Skrubba därefter precis som du skulle ha gjort med en svamp.