Artikeln innehåller reklamlänkar

7 saker som är fantastiska att ha om man lever ensam

En kvinna dansar ensam i sitt hem

Foto: TT/Shutterstock

Att leva ensam kan vara härligt, men samtidigt kan det vara jobbigt när det blir för ensamt. Här är sju saker som får dig att inte känna dig ensam!

Det har blivit allt vanligare att leva ensam, och du som lever ensam har säkerligen inga större problem med det. Men visst kan det kännas lite tomt ibland? Och då kan det vara bra att ha vissa saker som förser dig med närhet. Här nedanför finner du sju saker som får dig att må bra när du är ensam!

7 saker som är fantastiska att ha om man lever ensam

1. Morgonrock

När du vaknar upp ensam en kall morgon är det fantastiskt att krypa in i en otroligt mjuk badrock i microfleece med dekorativ sjalkrage.

Läs mer och beställ morgonrocken här.

2. Kramkudde

Trygghet och kärlek behövs onekligen om nätterna. Med denna underbara kramkudde får du den skönaste sömnen och känner dig omfamnad hela natten lång.

Läs mer och beställ kramkudden här (länk till Partykungen).

3. Ryggsmörjare

Svårt att smörja ryggen när du bor ensam? Den smarta ryggsmörjaren löser problemet! Skruva bara av den blå delen, fyll behållaren och låt de rörliga kulorna fördela krämen.

Läs mer och beställ ryggsmörjaren här (länk till Tradedoubler.com).

4. Värmetofflor

Många människor brukar frysa om fötterna, inte minst när det vankas minusgrader ute. Än kallare kan det bli om du inte har någon som kan ligga intill dig och dina fötter. Dessa värmetofflor som värms i mikron är utmärkta att ha på sig när du är ensam och fryser om dina fötter.

Läs mer och beställ värmetofflorna här (länk till Tradedoubler.com).

5. Värmeljus LED 4-pack

Mysigt där hemma vill vi alla ha det. Inte minst när det känns tomt och du vill liva upp stämningen. Då passar dessa värmeljus som handen i handsken då de skapar en mysig atmosfär i ditt hem - dessutom på ett brandsäkert sätt.

Läs mer och beställ värmeljusen här (länk till Tradedoubler.com).

6. Doftpinnar

Vem gillar inte att det doftar gott i ens hem? Doftstickorna med doft av vanilj skapar en speciell känsla i hemmet, som du säkerligen kommer att uppskatta.

Läs mer och beställ doftpinnarna här (länk till Tradedoubler.com).

7. Läskudde

När man är ensam hemma har man mer tid att läsa böcker eller göra roliga saker på paddan. Denna mjuka och härliga läskudde underlättar och kan även användas som en kudde när du känner dig trött.

Läs mer och beställ läskudden här (länk till Tradedoubler.com).

Se också: Oväntade vanor som ökar chansen att bli rik

1:15

Efter reklamen: Oväntade vanor som ökar chansen att bli superrik

(1:15)