Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

7 roliga adventskalendrar som får barnens ögon att tindra

22 sep, 2021 
Jenny Lundberg
Adventskalendrar för barn
Julen är barnens högtid – låt december bli extra pirrig med hjälp av en adventskalender fylld med spännande överraskningar!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Låt barnen räkna ner till julen och förstärk den magiska känslan i juletid. Vi har hittat adventskalendrar som uppskattas av de allra flesta barn i olika åldrar.

Adventskalendrar för barn

Schleich Horse Club

Den här adventskalendern passar perfekt till de som älskar hästar. Adventskalendern innehåller gåvor som hästar, verktyg och tillbehör. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Schleich Horse Club adventskalender

Lego Marvel Avengers

Legos adventskalender är full med minifigurer som Iron Man, Spider-Man och byggbara tillbehör. Den ultimata adventskalendern för fans av Marvel Avengers! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Lego Marvel Avengers adventskalender

Pixi adventskalender

I Pixis adventskalender samlas 24 härliga pixiböcker som är sagolikt illustrerade av Maria Nilsson Thore. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Pixi adventskalender

Mumin adventskalender

Luckorna innehåller 24 spännande Muminfigurer från den populära sagan av Tove Jansson. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Mumin adventskalender

Cars Minis adventskalender

Veckorna innan jul har aldrig varit mer spännande – Cars Minis adventskalender innehåller delar för att kunna bygga ihop en hel bilbana med tillhörande bilar att köra på. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Cars Mini adventskalender

Babblarnas adventskalender

I Babblarnas adventskalender döljer sig berättelser, målarböcker, pussel och annat spännande pyssel. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Babblarnas adventskalender

My Little Pony adventskalender

Här väntar totalt 31 spännande överraskningar – bakom varje lucka gömmer sig minihästar, djur med enhörningshorn och klistermärken. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

My Little Pony adventskalender

Se också: Preppa inför första advent med fina prylar

Annons
Preppa inför första advent med fina prylarBrand logo
Preppa inför första advent med fina prylar
Annons