Artikeln innehåller reklamlänkar

Ånga, dosera och städa – här är smartaste köksprylarna just nu

Doseringstratt och slev med termometer i köket.
Uppdatera köksutrustningen med nya smarta prylar! Ångkoka maten för nyttigare middag, slipp stök på diskbänken och dosera rätt!

Det finns många köksprylar som underlättar matlagningen väsentligt, gör maten nyttigare och får maten att hålla längre. Här är våra favoriter bland fiffiga prylar just nu!

4 smarta köksprylar

Smidig ångkorg

Har du hört talas om hälsofördelarna med att ånga, men vill inte ha ännu en skrymmande apparat som tar plats i ditt kök? Denna geniala ångkorg gör nästan vilken kastrull som helst till en ångkokare och kan pressas och vikas för att förvaras smidigt.

Läs mer och köp ångkorgen här (länk till Tradedoubler.com)

Slev med termometer

Praktiskt redskap i form av en slev i silikon med termometer som gör det enkelt för dig att ta temperaturen på chokladen, knäcken, kolan, sylten eller såsen samtidigt som du rör i den. Termometern går att ta loss och att använda utan sleven.

Läs mer och köp sleven här (länk till Tradedoubler.com)

Smart köksmaskin för Cakepops

Baka 12 läckra och populära cakepops på bara 6 minuter! Så roligt och gott bakverk till kalaset. Du kan doppa dem i choklad eller annan toppning och festen är räddad. Läs mer och klicka hem den här (länk till My perfect day).

Baka cakepops hemma

Klicka på bilden för att komma direkt till maskinen.

Smart köksdispenser

Håller folie, plastfolie och hushållspapper på plats så man slipper ha det framme på diskbänken!

Läs mer och köp köksdispensern här

Doseringstratt

Ett smart och enkelt verktyg som gör det lätt att dosera allt möjligt i köket. Den lilla mynningen gör det lätt att träffa små bak- och knäckformar och det blir inget spill mellan formarna. Portionstratten är därför utmärkt att använda till godistillverkning, matlagning och efterrätter samt garnering av bakverk.

Läs mer och köp tratten här (länk till Bagaren & Kocken)

Genialiska prylarna du garanterat inte har – men behöver

Vill du ha fler smarta tips? Följ allas.se på Facebook här!