Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:HusmorstipsStädningÅterbrukHuskurer

Äntligen! Här är smarta uppfinningen till alla som hatar att damma

02 dec, 2019 
Malin Perlheden
Kvinna håller städprodukter i handen och ser stressad ut.
Lugn, bara lugn – lösningen är nära. Måste-prylen är 33 centimeter lång och gjord i plast.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

De allra skulle nog hålla med om att det finns roligare saker att göra här i världen än att städa. Disk, skrubbande i badrummet, tvätt och källsortering hör vardagen till och oftast gör vi det utan att ens tänka efter.

Annat är det med sysslor som att putsa fönster, reSngöra golv, damma och dammsuga – dessa sysslor behöver oftast inte göras varje dag men kan kännas nog så tidsödande och tråkiga.

Smart dammsugarmunstycke

Hur ofta du behöver göra de olika sakerna beror på hur stort boendet är, hur många som vistas i hemmet och vilka aktiviteter som utförs inom de fyra väggarna. Kanske går både dammsugare och tvättmaskin varma veckans alla dagar, eller så räcker det med städning en gång varannan vecka.

Men även de hushåll som är mycket stillsamma och inte blir så nedsmutsade behöver dammas med jämna mellanrum. En vanlig metod är att använda en fuktig trasa för att få upp alla fina partiklar, men nu finns en uppfinning som gör jobbet mycket enklare och snabbare!

Annons

Den smarta prylen är ett revolutionerande dammsugarmunstycke som har 30 flexibla plaststrån som påminner om smala sugrör.

Funkar på vanlig dammsugare

Tack vare uppfinningen kan du glömma dammtrasan och helt istället fästa munstycket på din vanliga dammsugare och städa i bokhyllan, i lådor och andra skrymslen på nolltid! Snafset sugs upp genom de små plaströren som är så smala att inga småprylar riskerar att åka med.

Dammsugarmunstycke med 30 flexibla plaststrån rengör en besticklåda.
Dammsugarmunstycket har ett universalfäste som passar de allra flesta maskiner.

Läs mer och beställ dammsugarmunstycket här (reklamlänk)

Se också: 5 smarta tips när du städar badrummet

5 smarta tips för att städa badrummetBrand logo
5 smarta tips för att städa badrummet
Annons