Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

Bli din egen städfirma – prylarna som gör jobbet åt dig

15 apr, 2020 
Marcus Alm
Kvinna med fönsterskrapa och rengöringsmedel.
Har du också gått och funderat på att anlita en städfirma för att lösa städningen? Tänk om och spara pengar – dessa saker gör jobbet enkelt!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Gör städningen busenkel

Videon kunde inte hittas

Med rätt saker – alltså de som proffsen valt – blir städningen till en lek. Här tipsar vi om våra favoritprylar inför årets storstädningar som gör det helt onödigt att slösa pengar på att anlita en städfirma!

Spraymopp med mikrofiberduk

Kvinna städar med mikrofiberduk på spraymopp.

Att moppa golvet går undan med den smarta spraymoppen! Fyll behållaren med vatten och såpa, sätt på mikrofiberduken och spraya med handtaget. Svep sedan enkelt över och vips! Vårens renaste golv.

Annons

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Luddborste

Katt sitter i en soffa bredvid en luddborste med tillbehör.

Luddborsten är ett måste, oavsett om du har husdjur eller ej. Funkar lika bra på soffan och överkastet som på kläder som blivit luddiga.

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Noppborttagare

Kvinna använder noppborttagare.

En lite mer teknisk lösning på ludd- och nopproblemet med en liten motor. Dra enkelt över ytan eller klädesplagget som behöver rengöras och se hur allt bara försvinner – nästan som magi, fast ännu bättre!

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Mikrofiberdukar

Kvinna torkar av fönsterkarm med mjuk mikrofiberduk.

Alla städfirmors viktigaste redskap: Mikrofiberdukar! Vi säljer våra i tre-pack så att du kan använda de till olika saker: En till ytor som bord, en till fönster och speglar, och en tredje till att putsa exempelvis kranar och duschmunstycken. Ett välkommet hjälpmedel i vårstädningen som alla behöver!

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Smart glas- och spegelputs

Kvinna putsar spegel med smart glas- och spegelputs.

Trött på att du lämnar jobbiga och fula märken kvar på fönster och speglar när du lagt ner så mycket tid på att få dem rena? Det problemet är snart ett minne blott, med denna smarta pryl. Du fyller den enkelt med vatten och det rengöringsmedel du vill. Spreja med handtaget och torka av med änden med mikrofiberduk.

Annons

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Smarta handskarna rengör allt

Smarta handskar med piggar.

Dessa handskar kommer förändra hur du städar och diskar för alltid! De små piggarna på insidan av händerna kommer åt överallt där mikrofiberdukar och disksvampar misslyckas och du kan enkelt tvätta dem i diskmaskinen. Testa själv och du kommer aldrig återgå till gamla metoder igen.

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Annons