Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är diskhandskarna alla snackar om

Kvinna diskar kaffekopp med diskhandskarna som alla pratar om.
Är du trött på att stå med disken och slita varje dag? Med de smarta diskhandskarna – som blivit en viral succé – blir inte jobbet bara enklare och roligare, du kan säkert få någon annan att göra det åt dig!
Se vad alla pratar om just nu!

Följare av Facebook-sidan boohoo.com har skapat stor uppståndelse kring en riktigt smart uppfinning: diskhandskarna med inbyggd borste.

Den smarta lösningen för ren disk

I skrivande stund har videon över 1,7 miljoner visningar och 30 000 kommentarer, varav den vanligaste utan tvekan är: Var kan jag köpa dessa?

Läs mer och beställ här (länk till butik)

Så här funkar de smarta diskhandskarna

Handskarna gör jobbet mer effektivt, oavsett vad du ska göra – städa, diska eller att skölja frukt eller grönsaker.

Handskarna är i silikon och insidorna är fulla av små piggar som gör det enklare och effektivare att rengöra runt kanter och vrår där borstar eller svampar har svårt att komma åt. Hål i skaftet gör dem enkla att hänga upp.

Så mycket mer än bara en diskhandske

Förutom att handskarna hjälper dig att komma åt överallt när du diskar – utan att du behöver köpa en diskborste eller disksvamp – så är de verkligen ett multiverktyg. Är det dags att städa kaklet i köket? Bara smörj in handskarna med rengöringsmedel (eller varför inte göra eget rengöringsmedel utan kemikalier?), skölj av och fukta dem, och sätt igång med arbetet!

Du kan dessutom tvätta handskarna i maskin – silikon klarar nämligen höga temperaturer.

Gör jobbet roligare – så att alla kan hjälpa till

Är du också trött på att ta allt ansvar i hemmet? Dessa handskar är ett perfekt sätt att involvera barnen i vardagssysslorna – de gör ju diskningen till något kul! Så vad väntar du på? Det är hög tid att göra jobbet till en dans och kanske till och med slippa ta ansvar för disken helt!

Läs mer och beställ här (länk till butik)

Se också: Så blir dina glas skinande rena

DIY: Så blir dina glas skinande rena
1:36

Efter reklamen: DIY: Så blir dina glas skinande rena

(1:36)

Slå på ljud