Artikeln innehåller reklamlänkar

Guide: Bästa elvisparna du kan köpa online

Bästa elvisparna 2021
Vispa grädde, blanda pannkakssmet och baka kakor. Med en bra elvisp kan du göra det mesta i köket. Vi listar de bästa elvisparna du kan köpa online!

Är du på jakt efter en ny elvisp? En bra elvisp underlättar små som stora mat- och bakprojekt i köket, något som man upptäcker att man tagit för givet den dagen ens trogna elvisp plötsligt lägger av. Och då är det så klart läge för en ny!
Med tanke på hur många elvispar det finns att köpa på marknaden så är det inte helt lätt att veta vilken man ska satsa på. Med hjälp av andra köpare på Prisjakt är det enkelt att se vilka vispar som fått bäst omdömen.

Så ska du tänka när du köper en ny elvisp

Innan du slår till på en elvisp kan det vara bra att gå igenom dina behov. Behöver du en kraftig elvisp som orkar jobba i lite tyngre degar eller ska du mest vispa grädde och andra lätta smeter? Om du ska använda elvispen för att baka med, kolla så att det följer med degkrokar – vilket det faktiskt gör i de allra flesta fallen.
Att ha koll på motorns effekt är en ledtråd till hur mycket elvispen orkar med , men det finns förstås undantag. Elvispen från Kitchen Aid har en motoreffekt på 85 W men är ett litet kraftpaket i alla fall. Att fundera över elvispens ergonomi är också viktigt, kika på elvispens vikt och som vibrerar så lite som möjligt.

Bästa elvisparna du kan köpa online

Vi listar elvisparna som enligt andra köpare håller vad de lovar!

Russel Hobbs

Elvispen från Russel Hobbs har ett genomsnittligt omdöme på 4,5 av 5. Motorn har en effekt på 300 W, degkrokar ingår, läs mer och köp den här (länk till Ellos).

Bosch MFQ40303

Elvispen från Bosch har ett genomsnittligt omdöme på 4,1 på Prisjakt. Den har en effekt på 500 W, degkrokar ingår, läs mer och köp den här (länk till Ellos).

KitchenAid Midline elvisp

Elvispen från Kitchen aid har ett genomsnittligt omdöme på 3,8 på Prisjakt. Vispen har en kraftig och energisnål motor på 85 W, degkrokar ingår, läs mer och köp den här (länk till Cervera).

OBH Nordica Turbo mixer

Elvisp från OBH Nordica landar ett genomsnittligt omdöme på 3,8 av 5. Elvispen har en motor med effekt på 300 W med turbofunktion, degkrokar ingår, läs mer och köp den här (länk till Ellos).

Grundig elvisp

Elvispen från Grundig landar på 3,8 i omdöme av totalt 5. Elvispen har en kraftig motor på 700 W, degkrokar ingår, läs mer och köp den här (länk till butik).

Multimixer från Bosch

Denna elvisp från Bosch har fått 3,4 i samlat omdöme. Elvispen är motorn och med hjälp av tillbehören så får du en stavmixer, minimixer och degkrokar, läs mer och köp här.

Se också: Så ska du använda durkslaget egentligen

Så ska du egentligen använda durkslaget
1:02

Efter reklamen: Så ska du egentligen använda durkslaget

(1:02)

Slå på ljud