Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:HusmorstipsStädningÅterbrukHuskurer

10 uppskattade och fina presenter till fars dag

08 nov, 2023 
Emma Forsberg
Jenny Lundberg
Fars dag presenter
Spikmatta, pastamaskin eller varför inte en mjuk, varm pläd? Vi tipsar om härliga presenter att köpa inför fars dag som äger rum söndagen den 12:e november!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det är inte alltid lätt att veta vad man ska köpa för present till pappa på fars dag – därför tipsar vi om presenter i olika kategorier och prisklasser som vi tror kommer uppskattas av de flesta papporna på fars dag.

10 presenttips till fars dag

Kastrull i gjutjärn

Visst blir det lite roligare att laga god mat när man har rätt redskap hemma? Den här kastrullen med glaslock från Le Creuset som rymmer 1.9 liter är idealisk till sås, soppa eller bakning. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kastrull från le Creuset, Åhlens.

Nivea Men adventskalender

Låt fars dag-firandet vara ända till jul med en adventskalender med härlig hudvård för män. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Nivea adventskalender för män

Mortel från Ernst

Klassisk mortel i svart granit – passar lika fint på köksbänken som en snygg dukningsdetalj på matbordet. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mortel i svart granit från Ernst

Spikmatta med nackkudde

En spikmatta passar perfekt till papporna som sover dåligt, känner stelhet eller vill få mer energi – när taggarna pressas mot huden frigörs bland annat endorfiner vilket kan leda till en avkopplande känsla. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Spikmatta och nackkudde

Pastamaskin

Ett måste i köket för den som älskar att laga mat – imponera på gästerna genom att bjuda på hemlagad pasta. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Pastamaskin

Rutig pläd

I november känns det alltid lite extra lyxigt med en varm, härlig pläd. En perfekt present till fars dag. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Rutig pläd

Träningsboll

Jobbar din pappa hemifrån eller behöver få lite bättre hållning? Då är den här träningsbollen perfekt! Endast fantasin begränsar antalet övningar man kan göra med denna träningsboll. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Träningsboll

Aftershave gel från Rituals

Uppdatera pappas badrumsskåp med en lugnande och återfuktande aftershave gel. Perfekt nu när huden blir lite torrare under vinterhalvåret. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Aftershave gel Rituals

Trådlösa hörlurar

Ett par rejäla hörlurar är perfekta till tågresan men också som avkoppling i soffan en söndag. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Trådlösa hörlurar från Marshall

Termos

Den här klassiska termosen från Stanley passar till både fisketuren och vandringen. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Termos från Stanley

Se också: Bianca Salming om när hon blir irriterad på sin pappa

Ur Carina Bergfeldt: Bianca Salming om när hon blir irriterad på sin pappaBrand logo
Ur Carina Bergfeldt: Bianca Salming om när hon blir irriterad på sin pappa
Annons