Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

Frun tvättar sin mans kuddar för första gången på fem år – chockas

24 aug, 2021 
AvHanna Brolund
Kuddar som är bruna av smuts.
Tvättar du dina kuddar så ofta som man ska? Det har i alla fall inte den amerikanska kvinnan Lexi gjort. Hennes video när hon tvättar sin mans kuddar har blivit viral, vi kan förstå varför – spana in det du också.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Att tvätta sängkläder är inte det roligaste, men ack ett måste. Annars kan det bli som för amerikanska Lexi som filmat när hon låtit sin mans kuddar ligga i tvättmedel under 24 timmar. Lexi har delat videon på TikTok för sina idag nästan 65 000 följare, till både följarnas och hennes egen förskräckelse.

Kuddarna när Lexi lagt ner dem i vattnet.

I videon syns Lexi lägga ner sin mans kuddar i badkaret tillsammans med fläckborttagning, tabletter som tar bort dålig lukt och tvättmedel. Följarna får sedan följa kuddarna efter två, fyra, åtta, fjorton och tjugofyra timmar. Lexi filmar även hur badvattnet och badkaret ser ut efteråt och självklart hur kuddarna ser ut efter tvätten. Resultatet chockerar hennes följare.

Annons

Kuddarna ändrar färg

Under timmarnas gång kan man se hur vattnet går från att vara ljusbrunt till att vara nästan svart. Kvar i badkaret efter kuddarna när vattnet sedan är uttömt ligger hårstrån och smuts.

Se också: Därför är det viktigt att tvätta dina lakan ofta

Därför är det viktigt att tvätta dina lakan oftaBrand logo
Därför är det viktigt att tvätta dina lakan ofta

Kuddarna då? Jo kuddarna som följarna trodde var bruna visar sig i slutet av videon vara vita. Lexi meddelar att hon därefter ska tvätta dem i tvättmaskinen, men många följare ifrågasätter varför hon inte slänger dem.

Annons
Kuddarna när de är tvättade.

Videon har slagit igenom stort på TikTok och har i dagsläget 4,6 miljoner gillamarkeringar och över 54 000 kommentarer. “Köp nya kuddar, det är inte svårt.”, “Jag trodde det var potatissäckar.” och “Fem år!!! Varför har de inte blivit utbytta än?” är några av alla kommentarer.

Annons