Perfekta presenter till någon som fyller 50 år!

Grilltändare, gryta, vas och kudde att ge bort i present.
Känner du någon som ska fylla 50 år och behöver en present? Vi har listat flera fina och tidlösa gåvor som är perfekta att ge till födelsedagsbarnet!

När man ska köpa 50-årspresenter handlar det ofta om att hitta paket till någon som "har allt". Men det finns många bra och användbara saker att ge bort – eller att önska sig själv på födelsedagen.

Här är våra tips på presenter du kan klicka hem redan idag!

Se också: Superknepet med presentpappret

0:29

Efter reklamen: Räcker inte presentpappret? Gör så här!

(0:29)

Perfekta 50-årspresenter

Ittalas klassiska vas från serien Alvar Aalto collection som formgavs redan 1936. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

Ernst ljusstake med glascylinder är klassisk, vacker att titta på och ger en härlig känsla i hemmet. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Awin.com)

Den trendiga Princess Multi Cook Pure kommer att vara mångas nya favoritsätt att laga sina favoriträtter. Den unika delningen mitt i stekpannan gör att man kan laga två rätter samtidigt. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Awin.com)

Rörstrands fina mönster tröttnar man ju aldrig på. Här på en fin mugg. Läs mer och köp muggar här. (reklamlänk från Adtraction)

Handknutet kuddfodral i mjuk jersey som inspirerats av knutar och knopar. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

Grill- och braständare som ger perfekt glöd på nolltid utan tändvätska. Läs mer och köp här.

Minns du 80-talet? Välkommen tillbaka in i en värld med benvärmare och freestyles. 265 pastellfärgade nostalgifrågor att utmana vännerna med! Läs mer och köp boken här. (reklamlänk från Adtraction)

Handgjord vas av färgat glas med svarta ränder. Läs mer och köp vasen här. (reklamlänk från Awin.com)

Roterande badkarshylla i vattentålig bambu. Läs mer och köp här.

Praktisk massagekudde för massage ländrygg, bröstrygg, nacke och axlar men även ben, fötter och vader. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Allas shop)

Relaterade artiklar

8 sätt att skämma bort dig själv med lite lyx hemma

5 perfekta presenter att ge bort – eller önska sig själv!