Artikeln innehåller reklamlänkar

Så fixar du skrynkliga plagg på ett kick med en steamer!

Steamer

MiniStocker

Vilken steamer är bäst? Vi har listat populära steamers som finns att köpa online och produkter som ger dina kläder en lång hållbarhet!

Steamern, eller handångaren, kan på ett enkelt och försiktigt sätt vara lösningen på dina strykbekymmer. Den hanterar alla typer av tyg och material med samma goda resultat, till skillnad från det klassiska strykjärnet. Det finns många fördelar med en steamer, inte nog med att den knappt tar någon plats i hemmet, som en strykbräda gör – den är även skonsammare för dina kläder. Steamers är perfekt till att snabbt stryka skjortan innan jobbet och ha med i resväskan när du ska iväg. Läs mer om steamerns fördelar här.

Populära steamers

Philips Steam&Go GC363

Den här steamern från Philips kommer högst upp på listan bland de populäraste steamers som finns online. Den kan användas på bland annat känsliga sidenplagg och ullkappor. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Philips 3000 Series STH3020/10

Philips 3000 blir klar att använda på 30 sekunder. Den tar även bort bakterier och lukt. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Steamery steamer Cirrus no 2

För er som går igång på design och utseende så kommer ni att älska märket Steamery. De har en exklusiv design med en matt finish på alla sina steamers. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Tefal Access Steam +

Den här steamern från Tefal har en kraftfull design och snabb uppvärmning. Läs mer och köp här.

Produkter som håller dina plagg fina länge

Vårda dina kläder rätt! Vi har hittat produkter som hjälper till att hålla dina plagg fräscha och fina länge på ett skonsamt sätt.

Linnevatten

När du snabbt vill fräscha upp dina kläder kan du använda linnevatten. Det ger en vårdande och nytvättad känsla med doft av bomullsblomma. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Klädborste

Ta enkelt bort smuts, damm och hår från dina klädesplagg med hjälp av denna klädborste. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Noppborttagare

Med en noppborttagare kan du enkelt få bort fula noppor. Den fungerar till alla material men används med fördel till ull och kashmirplagg. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Se också: Bästa tvättknepen du förmodligen inte känner till

Bästa tvättknepen du förmodligen inte känner till
1:24

Efter reklamen: Bästa tvättknepen du förmodligen inte känner till

(1:24)

Slå på ljud