Artikeln innehåller reklamlänkar

Populära termosar till höstens utflykter

Utflykt i naturen

Bodil Johansson/Scandinav

Njut av det friska höstvädret och ta med dig en varm dryck ut i naturen. Vi tipsar om populära termosar som passar perfekt till utflykten.

Nu när det börjar bli lite kallare ute känns det extra viktigt att fylla termosen med något riktigt varmt och gott som man kan njuta av under sin utflykt i naturen. Det finns många fina vandringsleder i Sverige att upptäcka – speciellt nu när hösten är här och träden ändrar färg. Ta med en termos som håller drycken rykande varm länge och njut av den friska luften i höst!

Populära termosar

Ståltermos Light & Compact

Den här termosen rymmer hela 1 liter och passar därför perfekt för större utflykter eller sällskap. Den har även fått ”bäst i test”. Läs mer och köp här. (länk till Kitchentime)

Stanley Classic bottle

Stanleys klassiska termos har en snygg design och är tillverkad i mycket slittåligt rostfritt stål. Termosen är läckagesäker och håller värme eller kyla i hela 20 timmar. Läs mer och köp här. (länk till Cervera)

Klean Kanteen Insulated TKPro

Det här är en helt plastfri termos som har en integrerad mugg i rostfritt stål. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Primus Klunken Bottle

Klunken bottle kommer i olika färger och matchar sidofacket på väskorna från märket Kånken. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Hydroflask Standard Mouth Flex

Den här termosen är lite mindre och passar därför perfekt till den kortare utflykten. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Passande tillbehör till utflykten

Mugg av emalj

Muggen består av högkvalitativ emalj och står emot smuts och fläckar. Läs mer och köp här. (länk till Cervera)

Matsäck för två

Packa smidigt matsäcken med Pack n Eat och ta med måltiden ut i naturen! Läs mer och köp här. (länk till butik)

Picknickpläd

Slå dig ner och njut av naturen – den här pläden har vattenavvisande undersida och fack med dragkedja för förvaring. Handtaget gör att pläden blir smidig att bära runt på. Läs mer och köp här. (länk till Cervera)

Se också: Prylarna du måste packa till vandringsresan

Prylarna du måste packa till vandringsresan
1:09

Efter reklamen: Prylarna du måste packa till vandringsresan

(1:09)

Slå på ljud