Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

Så vet du var tanklocket på bilen sitter

24 apr, 2015 
Johanna Svan
Ibland kan det stå helt still när man ska tanka bilen. Eller så har man en lånad bil eller hyrbil. På vilken sida sitter tanklocket? Så här lätt är det att se det utan att kliva ur bilen!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Pilen visar sida

Bredvid symbolen med en bensinautomat finns det en pil. Och pilen visar helt enkelt på vilken sida tanklocket sitter! Väldigt praktiskt när man har hyrbil, är med i bilpool eller har lånat en bil.

Finns inte på alla bilar

Fast. Ingen regel utan undantag. På vissa bilar med bensinmätaren i färddatorn finns inte denna fiffiga uppfinning vilket vi upptäckte när vi gjorde en liten genomgång bland medarbetarna idag, se nedan.

Färddator i bil.
Besiktningsperioden har tidigare utgått från slutsiffran i registreringsnumret. Nu är det tid från senaste besiktning som gälle
Besiktningsperioden har tidigare utgått från slutsiffran i registreringsnumret. Nu är det tid från senaste besiktning som gäller. Bild: IBL
Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons