Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:HusmorstipsStädningÅterbrukHuskurerStäda med bikarbonat

6 smarta prylar vi inte visste fanns – som alla borde ha hemma

10 maj, 2021 
Ida Gustafsson
Smarta prylar som alla borde ha hemma
Det finns smarta prylar. Och så finns det jättesmarta prylar!
Vi listar de oumbärliga prylarna som du bara måste ha hemma!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Smarta prylar som vi inte visste fanns, men som är så självklara att man blir frågande varför man inte tänkt på det här förut. Hatten av för alla smarta uppfinnare som kommer på alla dessa smarta hjälpmedel!

Dragkedjehjälpen Self zip

Dragkedjehjälpen Self Zip
Klicka på bilden för att komma direkt till Self Zip.

Få hjälp med klänningens långa dragkedja! Med en enkel klämma som du fäster i dragkedjans kläpp innan du tar på dig plagget kan du med hjälp av bandet enkelt dra upp dragkedjor som sitter i ryggen. Self zip hjälper förstås även till när du vill komma ur klänningen. Denna smarta manick är upfunnen av svenska Inga Lind, ANNONS läs mer och köp här.

Annons
Se också: Så blir dina fönster skinande renaBrand logo
Se också: Så blir dina fönster skinande rena

Flaggstångsmopp

Flaggstångsmopp
Klicka på bilden för att komma direkt till flaggstångsmoppen.

Få en skinande ren flaggstång utan att behöva fälla hela flaggstången. En flaggstång som ju står ute året om får lätt påväxt av mossa och annan smuts. Med hjälp av flaggstångsmoppen från Frida som du hissar upp och ner längs flaggstången så blir den snygg och fin igen. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

BH-förlängare

Bh-förlängare
Klicka på bilden för att komma direkt till bh-förlängaren.

När kupstorleken sitter som en smäck men omfånget är lite för kort – då är bh-förlängaren den klockrena räddningen! Treradig Bh-förlängare från Lindex i tre olika nyanser, ANNONS läs mer och köp här.

Tubklämman

tubklämma
Klicka på bilden för att komma direkt till tubklämman.

Tubklämman är en riktigt fiffig klassiker. Få ur det sista ur kaviar- eller senapstuben med hjälp av denna smarta uppfinning. Klämman funkar bäst på metalltuber, men kan även användas till att stänga ett mjölkpaket, uppfunnen av Rune Andersson. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Elementborsten

Elementborste från André Jardin
Klicka på bilden för att komma direkt till elementborsten.

Kommer åt och rengör där varken dammsugaren eller dammvippan når! Slipp irriterande spindelnät eller blomblad som fastnat mellan elementet och väggen. Elementborsten från Andrée Jardin har ett långt och böjbart skaft som gör att du kommer åt precis överallt! ANNONS Läs mer och köp här.

Vantborsten

Gummivante från Little & Bigger
Klicka på bilden för att komma direkt till vantborsten.

Perfekt för hundar och katter som inte gillar vanliga borstar! Med hjälp av denna handske kan du enkelt gå igenom pälsen och få bort lösa strån samtidigt som husdjuret får en avkopplande massage. Gummivante från Little & Bigger, läs mer och köp här.

Annons

Bakbalk

Praktiskt bakform i fyra delar, perfekt för exempelvis kola, kladdkaka, choklad, fudge eller rocky road. Balkarna gör det enkelt för dig att justera storleken på ditt bakverk. ANNONS Läs mer och köp bakbalken här.

bakbalk smarta prylar
Klicka på bilden för att komma direkt till bakbalken.
Annons