Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

Smartaste nyheterna för ditt kök just nu!

29 nov, 2021 
https://image.allas.se/image-204999?imageId=204999&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=66.67&x=0&y=0
Johanna Svan
Kvinna och smarta prylar för köket.
Ibland dyker det upp små prylar som man inte riktigt vet hur man klarat sig utan innan. Här är våra favoriter bland smarta köksprylar just nu!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Att kunna hälla gryn och ris utan att spilla, hacka packad köttfärs på ett kick eller att slippa att det rinner saker av skärbrädan är guld värt i köket. Vi listar våra favoritprylar i köket just nu!

6 smarta prylar som underlättar matlagningen

Seal & Pour

Smart kökspryl när man ska hälla upp saker.

Seal & Pour gör det möjligt att hälla ur påsen utan att lossa på klämman. Den har en inbyggd hällfunktion och återförslutningsbart lock som håller innehållet fräscht. Läs mer och köp klämman här. (reklamlänk)

Annons

Köttfärshackare

Köttfärshackare och grönsaksmosare, svart.

Köttfärshackare och grönsaksmosare som gör det busenkelt att hacka köttfärs och att mosa exempelvis banan och avokado. Läs mer och köp kökshackaren här. (reklamlänk)

Skärbräda med uppsamlingsbricka

Skärbräda med uppsamlingsbricka.

Frame är en praktisk och funktionell skärbräda och uppsamlingsbricka i ett! Skärbrädan är tillverkad i plast och behandlat gummiträ. Brickan som omsluter skärbrädan är enkel att avlägsna och är perfekt att skrapa över blast och de bitar du inte vill ha i maten på. Brickan är även perfekt att använda när du vill tömma ner de hackade ingredienserna i stekpannan utan att behöva lyfta den tunga skärbrädan. Läs mer och köp skärbrädan här. (reklamlänk)

Annons

Smörlock med smörkniv

Svart smörlock med smörkniv inbyggt.

Smart smörlock med inbyggd smörkniv som kan användas flera gånger utan att diskas. (reklamlänk)Läs mer och köp smörlocket här. (reklamlänk)

Skärskyddshandske

Skärskyddshandske i stålvävd textil som skyddar fingrarna när du river, skär och hackar i köket. Läs mer och köp handsken här. (reklamlänk)

Annons

Diskborste för glas

Diskborste för ömtåliga glas.

En diskborste specialtillverkad för att passa för att enkelt kunna diska ömtåliga glas och vaser som inte tål maskindisk. Läs mer och köp diskborsten här. (reklamlänk)

Se också: Lifehacks i köket

5 ovärderliga lifehacks i köket du vill kunnaBrand logo
5 ovärderliga lifehacks i köket du vill kunna
Annons