Smartaste nyheterna för ditt kök just nu!

Kvinna och smarta prylar för köket.

Foto: Shutterstock/TT, mfl

Ibland dyker det upp små prylar som man inte riktigt vet hur man klarat sig utan innan. Här är våra favoriter bland smarta köksprylar just nu!

Att kunna hälla gryn och ris utan att spilla, hacka packad köttfärs på ett kick eller att slippa att det rinner saker av skärbrädan är guld värt i köket. Vi listar våra favoritprylar i köket just nu!

6 smarta prylar som underlättar matlagningen

Seal & Pour

Smart kökspryl när man ska hälla upp saker.

Seal & Pour gör det möjligt att hälla ur påsen utan att lossa på klämman. Den har en inbyggd hällfunktion och återförslutningsbart lock som håller innehållet fräscht. Läs mer och köp klämman här. (reklamlänk från Allas shop)

Köttfärshackare

Köttfärshackare och grönsaksmosare, svart.

Köttfärshackare och grönsaksmosare som gör det busenkelt att hacka köttfärs och att mosa exempelvis banan och avokado. Läs mer och köp kökshackaren här. (reklamlänk från Allas shop)

Skärbräda med uppsamlingsbricka

Skärbräda i bambu med smart uppsamlingsbricka som underlättar mycket arbete i köket! Läs mer och köp skärbrädan här. (reklamlänk från Allas shop)

Smörlock med smörkniv

Svart smörlock med smörkniv inbyggt.

Smart smörlock med inbyggd smörkniv som kan användas flera gånger utan att diskas. Läs mer och köp smörlocket här. (reklamlänk från Allas shop)

Skärskyddshandske

Skärskyddshandske i stålvävd textil som skyddar fingrarna när du river, skär och hackar i köket. Läs mer och köp handsken här. (reklamlänk från Allas shop)

Diskborste för glas

Diskborste för ömtåliga glas.

En diskborste specialtillverkad för att passa för att enkelt kunna diska ömtåliga glas och vaser som inte tål maskindisk. Läs mer och köp diskborsten här. (reklamlänk från Allas shop)

Se också: Lifehacks i köket

Smartaste picknickprylarna alla vill ha i sommar!

Här är allt du behöver för vårens och sommarens grillning!