Artikeln innehåller reklamlänkar

Smartaste nyheterna för ditt kök just nu!

Kvinna och smarta prylar för köket.

Foto: Shutterstock/TT, mfl

Ibland dyker det upp små prylar som man inte riktigt vet hur man klarat sig utan innan. Här är våra favoriter bland smarta köksprylar just nu!

Att kunna hälla gryn och ris utan att spilla, hacka packad köttfärs på ett kick eller att slippa att det rinner saker av skärbrädan är guld värt i köket. Vi listar våra favoritprylar i köket just nu!

6 smarta prylar som underlättar matlagningen

Seal & Pour

Seal & Pour gör det möjligt att hälla ur påsen utan att lossa på klämman. Den har en inbyggd hällfunktion och återförslutningsbart lock som håller innehållet fräscht. Läs mer och köp klämman här. (länk till Smarta saker)

Köttfärshackare

Köttfärshackare och grönsaksmosare som gör det busenkelt att hacka köttfärs och att mosa exempelvis banan och avokado. Läs mer och köp kökshackaren här. (länk till Cervera)

Skärbräda med uppsamlingsbricka

Frame är en praktisk och funktionell skärbräda och uppsamlingsbricka i ett! Skärbrädan är tillverkad i plast och behandlat gummiträ. Brickan som omsluter skärbrädan är enkel att avlägsna och är perfekt att skrapa över blast och de bitar du inte vill ha i maten på. Brickan är även perfekt att använda när du vill tömma ner de hackade ingredienserna i stekpannan utan att behöva lyfta den tunga skärbrädan. Läs mer och köp skärbrädan här. (länk till Awin.com)

Smörlock med smörkniv

Smart smörlock med inbyggd smörkniv som kan användas flera gånger utan att diskas. (länk till Smarta saker)Läs mer och köp smörlocket här. (länk till Allas shop)

Skärskyddshandske

Skärskyddshandske i stålvävd textil som skyddar fingrarna när du river, skär och hackar i köket. Läs mer och köp handsken här. (länk till Smarta saker)

Diskborste för glas

En diskborste specialtillverkad för att passa för att enkelt kunna diska ömtåliga glas och vaser som inte tål maskindisk. Läs mer och köp diskborsten här. (länk till Tradedoubler.com)

Se också: Lifehacks i köket

0:58

Efter reklamen: 5 ovärderliga lifehacks i köket du vill kunna

(0:58)