Maria Lundqvists oro – orden till 21 år yngre kärleken Kristoffer

08 mar, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Maria-lundqvist-pojkvän-
I ett känslosamt inlägg på sociala medier öppnar skådisen Maria Lundqvist upp om sin oro vad gäller rådande världsläge. Samtidigt kärlekshyllar hon sin sambo Kristoffer Hellström.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström – så blev de ett parBrand logo
TV: Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström – så blev de ett par

Skådespelaren Maria Lundqvist, 58, som vi känner igen från bland annat Sally, Den bästa av mödrar och Himlens hjärta – träffade kärleken Kristoffer Hellström, 37, för tolv år sedan. De har därmed varit ett par i över ett decennium, och förlovade sig 2017. Första mötet skedde när de båda jobbade ihop med en föreställning i Karlstad.

”Delar av ensemblen gick till Klaraviksgrillen för en snabb lunch. Jag tog en kebab och stämningen var skön om än lite spänd av förväntan då vi alla inte kände varandra. Den enda som på riktigt allvar kom fram var Han”, har Maria tidigare skrivit om deras första möte i ett inlägg på Instagram.

Annons

Maria Lundqvists oro: Säg till alla du älskar att du älskar dom

I ett känslosamt inlägg delar Maria Lundqvist nu öppet på sina sociala medier-kanaler hur hon känner för sin käraste. I samma veva uttrycker hon även sin oro för världsläget och kriget i Ukraina.

”Du och jag…. In i evigheten ….!? Så lätt vi tar varandra för givet. Så lätt vi glömmer bort att se varandra i ögonen och bekräfta den innerliga tacksamhet jag känner för att vi får ha varandra. Tänker på alla Du o jag i Ukraina som just nu räds och tvivlar på hur länge dom får ha varandra nära och in i evigheten ….”, skriver hon och fortsätter:

”Säg att du älskar till alla du älskar idag! Bekräfta glädjen och den uppriktiga tacksamheten över att vi får ha varandra… Så länge evigheten varar. Jag älskar dig Kristoffer!”

Maria Lundqvist om åldersskillnaden med Kristoffer

Tidigare i TV4-programmet Malou efter tio har paret öppnat upp om tankarna kring åldersskillnaden på 21 år. Samtidigt berättade Maria att hon känt oro kring det att Kristoffer eventuellt skulle vilja ha barn.

Annons

– Det var väldigt sorgligt, jag tycker att jag har tjatat jättemycket på dig om du verkligen inte tycker att vi ändå ska försöka. Jag var ändå 46 när vi träffades, så det var på gränsen till att man skulle kunna, säger skådespelaren och menar att hon verkligen ville försäkra sig om var han stod i barnfrågan.

– Men du har varit väldigt stark i att säga att du inte vill, säger hon och kollar på sin pojkvän.

Se också: Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Se också: Kända par med stor åldersskillnad

Foto: TT

Annons