Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

10 saker att göra på alla hjärtans dag – utan pengar

12 feb, 2021 
Edin Ibric
Ett kärlekspar
Alla hjärtans dag är här och vi har tagit fram tio saker att hitta på utan att behöva ha pengar!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Alla hjärtans dag behöver inte alltid betyda dyra restauranger och kostnader. I rådande situation är du säkerligen mestadels hemma och håller hårt i pengarna. Därför har vi tagit fram några saker som du kan hitta på med din älskade utan att behöva spendera en enda krona!

Se också: Så gör du en shot full av kärlek på alla hjärtans dag

Så gör du en shot full av kärlek på alla hjärtans dagBrand logo
Så gör du en shot full av kärlek på alla hjärtans dag

10 saker på alla hjärtans dag utan att spendera pengar

1. Ordna en filmkväll

Mys till med en filmkväll – gör det på ert sätt! Lite ljus och sötsaker är aldrig fel, och så en romantisk film på det. Ni har kanske redan haft tankarna på en romantisk film, men aldrig haft tid att se den. Gör det nu i sådana fall!

Annons

2. Laga en middag tillsammans

Mat behöver inte alltid kosta mycket för att det ska vara gott. Gör en maträtt som ni båda tycker om – tillsammans! Hur romantiskt låter inte det?

3. Skicka ett gulligt meddelande

Det är lätt hänt att glömma visa lite uppskattning när man träffas och umgås varje dag. Nu får du ett ypperligt tillfälle att överraska din partner med ett meddelande, antingen för hand eller via sms. Gör det rakt från ditt hjärta, så att han eller hon verkligen känner sig uppskattad!

4. Titta på gamla bilder

Hur gulligt är det inte att tillsammans titta på gamla bilder? Det blir lite nostalgi över det hela, och ni kommer säkerligen återuppleva en del skratt och goda minnen som ni har delat med varandra.

5. Planera framtiden

Att planera framtiden brukar sällan vara högprioriterat, med tanke på allt annat som händer runtomkring i livet. Men för att stärka ert band ytterligare, vore det bra att sätta sig ner och titta lite framåt i tiden. Vad händer härnäst? Vad är era mål? Ni kommer garanterat att komma varandra närmare ifall ni har ett trevligt samtal om detta.

Annons

6. Spela ett spel

Spela spel är kanske det sista man tänker på i det vardagliga, stressade livet. Men det är faktiskt alltid lika kul! Finns det något spel som ni båda gillar och inte spelat på väldigt länge? Uno? Monopol? Finns i sjön? Släpp alla andra tankar och spela spelet med nöje och kärlek!

7. Besök en mysig park

Besök en trevlig och mysig park tillsammans där ni kan promenera och snacka om allt möjligt! Kanske är det parken där ni träffades första gången?

8. Baka och pyssla

Åh, vad trevligt med lite bak och pyssel! Tänk på alla hjärtans dag samtidigt som ni bakar och pysslar med varandra. Låt inspirationen flöda och håll på så länge ögonen är öppna!

9. Inred hemmet med alla hjärtans dag-tema

Ni kan få en mysig känsla i hemmet om ni inreder det i alla hjärtans-dag tema. Vad sägs om att inreda i enhetlig färg med hjärtan, blommor, kuddar, servetter med mera? Kan det bli mer romantiskt än så?

10. Åk pulka tillsammans

Sist men inte minst – åk pulka tillsammans! Ni blir aldrig för gamla för pulka – och det är givetvis lika kul varje gång. Ser ni skymten av snö, är det bara att leta upp en backe och ge sig ut!

Annons