12 tips på praktiska Mors dag-presenter – enligt hennes stjärntecken

12 tips på praktiska Mors dag-presenter – enligt hennes stjärntecken
Annons

Annons från Allas shop

Att hitta den perfekta presenten till Mors dag kan kännas som en utmaning, speciellt eftersom våra kära mammor tenderar att vara både smarta och praktiska och därför har det mesta som de kan tänkas behövas.

Tryter fantasin? Vänd dig till stjärnorna för inspiration – här har vi listat tolv fina presenter som passar just hennes stjärntecken.

Beställ senast den 19 maj för att vara säker på att du får presenten till mamman som du vill uppvakta i tid.

Mors dag-presenter: 12 utvalda favoriter

Vädursmamman (fyller år 21 mars – 19 april)

Väduren är känd för sin varma, sociala och entusiastiska personlighet men kan också vara impulsstyrd och ganska stressad.

Presenttips: Multisax!

Här är saxen som klarar ALLT din otåliga mamma kan tänkas vilja ge sig i kast med! Med den smarta multisaxen är din mamma alltid redo för nya upptåg, oavsett sig det handlar om att öppna kartonger, klippa rosor eller kanske ge sig i kast med nästa pysselprojekt!

LEVAL Multisax Vinga of Sweden
En sax med en rad olika användningsmöjligheter. Förutom att den går att använda som en vanlig sax så är den utmärkt till att fjälla fisk, skära grönsaker, öppna kapsyler, öppna kartonger samt klippa i ståltråd. Saxen är delbar vilket gör att du får två knivar i en. Handtaget är ergonomiskt designat och har en gummerad insida som gör att den håller sig på plats i handen. Ett magnetiskt fodral medföljer som gör att du till exempel kan förvara saxen på kylskåpet – en sax som kan göra det mesta helt enkelt!

Gå till shoppen

Oxmamman (fyller år 20 april – 20 maj)

Oxen har ofta ett stort tålamod och är en praktisk individ som kan vara ganska envis och beskyddande.

Presenttips: Handskar med grävklor!

Den praktiska oxens stora tålamod gör henne till en fena i trädgården och sannolikt tycker mamman som du känner om att både plantera och rensa ogräs. Unna henne ett par fina handskar som hjälper henne att göra arbetet ännu bättre!

Trädgårdshandskar med grävklor
Dessa smarta och praktiska trädgårdshandskar med klor både skyddar dina händer och gör jobbet enklare och roligare. Klorna på högerhandsken gör det enkelt att gräva och kratta i jorden helt utan redskap, för att få den där nära känslan med naturen. Förutom den smarta designen med grävklorna så är de även vattentäta och släpper inte in smuts.

Gå till shoppen

Tvillingmamman (fyller år 21 maj – 21 juni)

Som tvilling är personligheten ofta av det kommunikativa och självständiga slaget med inslag av nyfikenhet och kvickhet.

Presenttips: Bagageband!

Den impulsiva tvillingen slänger sig gärna iväg på en weekendresa för att upptäcka ett nytt och spännande ställe. Vad bättre än ett bagageband för att säkerställa att allt som i farten åker i väskan också kommer med på färden?

Bagageband med våg
Smart bagageband med flera funktioner. Nu kommer du aldrig mer behöva resa med övervikt, riskera att hela packningen ligger utspridd på bandet eller råka ta någon annans väska! Denna snygga och praktiska rosa bagagerem håller dina saker på plats, har ett tresiffrigt kodlås och kan väga bagage upp till 40 kilo. Bandet kan justeras för att passa de flesta väskor.

Gå till shoppen

Kräftmamman (fyller år 22 juni – 22 juli)

Kräftan är ofta en mycket trofast, lojal och sympatisk person – en typisk förälder och beskyddare.

Presenttips: Digitant – din nybörjarguide till den digitala världen

Den här boken hjälper din mamma att hålla ännu bättre kontakt med barn och barnbarn genom att lära henne grunderna i digital kommunikation. Facebook, mejl, Instagram – hon kommer att älska att lajka och kommentera allt vad resten av familjen lägger ut!

Digitant, Malin P
Digitant – din nybörjarhandbok till den digitala världen Tycker du att det digitala känns nästan obegripligt och svårt att lita på? Behöver du hjälp varje gång du kör fast med något som känns tekniskt? Är du nyfiken på vad som egentligen händer på ställen som Facebook och Instagram? Digitant är din guide till den digitala världen och allt som finns där. Samtliga kapitel har övningar och tydliga instruktioner som gör det enkelt att känna dig trygg och säker hela vägen.

Gå till shoppen

Lejonmamman (fyller år 23 juli – 22 augusti)

Om mamman du vill uppvakta är född i lejonets tecken är hon sannolikhet både viljestark och plikttrogen, samtidigt som hon är både trofast och kärleksfull.

Presenttips: HOLD vas från Sagaform

Den unika vasen passar din mamma som handen i handsken! Det viljestarka lejonet älskar att det här är vasen som anpassas – inte det som står i den! Metallhållaren på den snygga vasen stöttar nämligen upp även de mest envisa och höga snittblommor.

HOLD Vas Sagaform
En vacker och mycket praktisk vas i metall och munblåst glas från Sagaform. Denna unika glasvas för snittblommor går att justera i höjd genom att flytta den guldfärgade metallhållaren upp eller ner för att med stil kunna stötta upp även höga snittblommor. Du behöver inte längre snitta av dina höga blommor, du kan istället anpassa vasen! En perfekt gåva till någon du tycker om eller till dig själv.

Gå till shoppen

Jungfrumamman (fyller år 23 augusti – 22 september)

Den självmedvetna och analytiska jungfrun är ofta även mycket produktiv och föränderlig till sin natur.

Presenttips: Rivskål!

Den smarta rivskålen blir snabbt en favorit för jungfrumamman som kan riva vad hon så önskar rakt ner i behållaren utan onödigt stänk och spill! Det praktiska locket fungerar också att använda som ett vispstänkskydd.

Rivskål Vinga of Sweden
Stor skål av rostfritt stål med silikonbelagd undersida. Silikonet ger en stabilitet som gör att den håller sig på plats. Till skålen medföljer ett lock med tre olika rivjärn som gör att du kan riva det du behöver rakt ner i skålen för att få allting samlat utan kladd. Skålen passar lika fint att använda som serveringsskål för t.ex. sallader eller snacks.

Gå till shoppen

Vågmamman (fyller år 23 september – 22 oktober)

Den som är född i vågens tecken är ofta en charmig och diplomatisk person med stor social kompetens men dras också ofta med ett visst mått av obeslutsamhet.

Preenttips: Trendig hamamhandduk!

BONDI Hamamhandduk Vinga of Sweden
En stor tunn hamamhandduk som snabbt absorberar fukt och torkar otroligt fort. Handduken är gjord av 100 % bomull, och vävs och färgas på traditionellt sätt. Handduken är en fin accessoar till hemmet, i badrummet eller som pläd. Svep den om dig och knäpp med den fina detaljen för att använda som poncho, passar utmärkt om det blåser lite på standen eller en härlig sommakväll på uteplatsen. Passar även utmärkt att ta med på resa, till stranden eller spa då den väger och tar mindre plats än en vanlig handduk.

Gå till shoppen

Hamamhandduk är sommarens räddning för den obeslutsamma vågen! Den snygga och praktiska handduken fungerar precis lika bra som en snygg strandfilt som att svepa runt sig som en modern poncho.

Skorpinionmamman (fyller år 23 oktober – 21 november)

Den intensiva och passionerade skorpionen kan ibland upplevas som lite intensiv men är oftast en både lojal och modig person.

Presenttips: Bärbar mobilladdare!

Bärbar mobilladdare
En bärbar mobilladdare och powerbank är ett perfekt tillbehör att ha med på resande fot, när batteriet börjar ta slut i t ex din smartphone. Då finns möjligheten att ladda upp den igen var du än befinner dig. För att ladda din telefon använder och kopplar du in din vanliga laddkabel till mobilen i USB-porten på powerbanken. Bra att ha i handväskan när du är ute på språng!

Gå till shoppen

Den bärbara mobilladdaren säkrar att den intensiv skorpionen aldrig är utan batteri på sin telefon igen, något som är en smärre katastrof för stjärntecknet. Vår smarta modell har dessutom en praktisk inbyggd ficklampa.

Skyttmamman (fyller år 22 november – 22 december)

Den som är född i skyttens tecken är ofta en väldigt entusiastisk och idealistisk person med starkt ärliga och generösa drag.

Presenttips: Rivjärnset!

Detta fantastiska redskap kommer få den entusiastiska skytten att bli eld och lågor! Rivjärnssettet kommer med en medföljande skyddshandske och är förpackat i ett fint paket – perfekt att ge bort på Mors dag.

Rivjärnset Vinga of Sweden
Ett smalt och smidigt rivjärn för att riva b.la. citron, vitlök, morot, pepparrot eller varför inte dekorera desserten med riven choklad och nötter? Är även idealisk om du vill riva hårda kryddor, som t.ex. kanel. Detta fina set består av ett stabilt rivjärn samt en slitstark skyddshandske att använda till. Rivjärnet är enkelt att använda och ligger bekvämt i handen.

Gå till shoppen

Stenbocksmamman (fyller år 22 december – 19 januari)

Är din mamma född i stenbockens tecken? Då är hon antagligen en ganska tillbakadragen och blyg person med stor pliktkänsla och stor lojalitet.

Presenttips: Solglasögon

Bakom sina solglasögon kan din blyga mamma vara sig själv. De här modellerna blir snabbt hennes nya favoriter, de har nämligen fjädrande flexigångjärn som gör att de är minst lika bekväma som de är klädsamma!

Solglasögon Demi Thorberg, finns i två olika färger
Vad vore semestern utan ett par riktigt härliga solglasögon? Dessa solglasögon från Thorberg är både snygga, glamourösa och otroligt sköna tack vara sina fjädrande flexigångjärn. Dessa bågar har en klassisk och samtidigt modern form tack vare sina metallskalmar. Solglasögonen finns i två olika färger - svart (Ronja) och brunspräcklig (My). Fodral medföljer.

Gå till shoppen

Vattumansmamman (fyller år 20 januari – 18 februari)

Den som är född i vattumannens tecken är ofta både uppfinningsrik och lite av en revolutionär, men är också känd som en klarsynt och lojal person.

Presenttips: Dofttofs!

Visst har din mamma lite av Maria Montazamis uppfinningsrikedom när det gäller heminredning i sig? Med dessa trendiga dofttofsar kan hon piffa upp sitt hem på ett enkelt sätt. Med tofsarna kommer dessutom en väldoftande olja.

Dofttofs, finns i två olika färger
En rumsdoft i form av en vacker och dekorativ tofs som på ett stilfullt sätt sprider en lätt och fräsch doft av White tea & Bergamot. En flaska doftolja medföljer. Droppa doftoljan i tofsens mitt vid behov. Välj mellan färgerna rosa eller blå.

Gå till shoppen

Fiskmamman (fyller år 19 februari – 20 mars)

Den hemlighetsfulla och inspirerande fisken är också ofta en person som är mycket vänlig och empatisk.

Presenttips: En diskret parfymflaska!

Om din mamma är född i fiskarnas tecken håller hon säkert en hel del lite för sig själv. Unna henne en exklusiv parfymflaska som hon kan ta med sig vart hon vill. Den vackra flaskan från Dofta innehåller 12 ml och är mycket enkel och diskret att ta med i handväskan.

White Edition Champagne Dofta, EdP 12 ml
Lyxig Eau de Parfum i ett exklusivt vitt och guldfärgat parfymfodral. Blotta ordet Champagne väcker känslor & passioner. Och denna champagneparfym är inget undantag! Frisk, fräsch, lätt och bubblig - precis som drycken, med exotiska frukter och gröna accord i toppen, persika och ros i hjärtat, samt basnoterna mysk och gourmand accord. Uppiggande och stimulerande! Parfymen är tillverkad av Dofta i Halmstad som gör de absolut renaste parfymerna du kan hitta på marknaden – alla med finaste kvalitet på doftkoncentraten. De använder sig inte av kommersiella och kontroversiella tillsatta kemikalier. DOFTA® har specialtillstånd från läkemedelsverket samt skatteverket för att producera parfymer utan några denatureringar, ftalater (hormonförvanskande ämnen). Doftas vackra parfymer är perfekta att ta med på resan. Lyxparfymer för dig eller någon som ligger dig varmt om hjärtat! Flaskorna har spraypump och storleken är precis lagom behändig att ha med sig i handväskan då den innehåller 12 ml. Toppnoter: Exotiska frukter, Gröna Accord Hjärtnoter: Persikta, Ros Basnoter: Mysk, Gourmand Accord

Gå till shoppen

Källa: Stjärntecken.se
Foto: TT/Shutterstock

Läs också:

Mer inspirerande innehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar