Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Bilden visar: Måns Zelmerlöw förlovad med kärleken

31 jul, 2017 
AvMinna Wallén-Widung
Måns Zelmerlöw och kärleken Ciara Janson har förlovat sig. I alla fall om man får tro en bild Instagram, där artisten syns stå på knä framför flickvännen. Bildtexten lyder: "Mrs Z to be".
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Måns Zelmerlöw och flickvännen, den brittiska skådespelaren Ciara Janson, lade båda upp bilden i sina respektive Instagramflöden på måndagseftermiddagen. På bilden syns artisten stå på knä framför flickvännen som sitter på en stol framför en magnifik utsikt. Måns Zelmerlöw har en gitarr i handen och bilden är tagen i Kroatien.

Ciara Janson har kommenterat sin bild så här: ”Mrs Z to be”, medan artisten skriver ”About last night…” följt av tre hjärtan.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Träffades på ett bröllop

Båda har fått mängder av kommentarer från sina följare som gratulerar och önskar dem lycka till.

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson träffades på ett bröllop förra sommaren. Måns har tidigare sagt Aftonbladet att hon till en början var totalt ointresserad av honom. Han, däremot, visste direkt att det var något extra med den här tjejen.

– Jag blev störtförälskad direkt, säger han.

I våras berättade artisten att han flyttat till London för att vara nära sin flickvän och jobba med sin musik.

Annons