Tvillingsystrarna föll för tvillingbröder – alla fyra bor ihop

Tvillingparen.

Foto: Privat

Så länge de kan minnas har Venessa och Kerissa, 25 år, fantiserat om att hitta enäggstvillingar som de kan gifta sig med. Men tvillingsystrarna trodde aldrig att de skulle få barndomsdrömmen uppfylld…

Venessa och Kerissa är enäggstvillingar och har gjort det mesta tillsammans sedan de var små. Men när de blev vuxna slog de ifrån sig drömmen om att göra allt tillsammans – det var för osannolikt. Men det var innan de träffade Lucas och Jacob Sealby, 29 år.

– Vi har alltid varit bästa vänner och gjort allt tillsammans. Det är ingen som känner mig så bra som Kerissa gör, vi har delat allt i livet, säger Venessa.

– Jag tror nog att alla tvillingsystrar drömmer om att hitta tvillingbröder som de kan gifta sig med. Men när man blir äldre inser man att det nog aldrig kommer att hända, fortsätter hon.

Se också: 8 kungliga kärlekshistorier – så träffades de och blev kära

3:10

Efter reklamen: 8 kungliga kärlekshistorier – så träffades de och blev kära

(3:10)

Men så hände det.

Tvillingsystrarna jobbar båda som personliga tränare i Oregon, USA. En av Venessas kunder jobbar som sjuksköterska, och en dag berättade hon entusiastiskt att hon haft en stilig ung man som heter Lucas på sjukhuset.

– Hon berättade för mig att han var tvilling och att hon kände på sig att killarna skulle passa ihop med oss, berättar Venessa.

Vi blev kära väldigt snabbt

Sjuksköterskan gav Venessa numret till Lucas, och redan nästa dag ringde han upp.

Ser dubbelt

De två tvillingparen gick på dejt tillsammans, och det var kärlek vid första ögonkastet på båda sidorna av bordet.

– Det var spännande när vi träffades alla fyra, vi blev kära väldigt snabbt, säger Kerissa.

Paren väcker uppmärksamhet överallt, men det tycker de bara är roligt.

– Vi ser skillnader på varandra, men folk som inte har träffat oss förut tror att de ser dubbelt, säger Venessa.

Flyttade ihop tillsammans

Bara tre månader efter första dejten flyttade de ihop – alla fyra. Deras familjer tycker att tvillingparen är som skapta för varandra.

– Nu är vi fyra bästa vänner som har det otroligt roligt tillsammans. Och det har bara blivit bättre efter att vi flyttade ihop, säger Venessa.

Än så länge är det inga bröllopsklockor som ringer, men tjejerna tror att det kommer ske inom en snar framtid. Men om det ska vara ett dubbelbröllop har de inte bestämt ännu.

– Två fester är bättre än en, så vi får se, skrattar Kerissa och Venessa i kör.

Översättning och bearbetning: Jenny Lundberg