Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Efterlysning: Mammor och barn till reklamkampanj

13 aug, 2020 
Allas.se Redaktionen
Nu söker vi dig med barn i åldern 0-15 år, som vill dela med dig av dina erfarenheter och upplevelser i en artikelserie och lanseringskampanj för en helt ny digital satsning för Sveriges mammor.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Hej du fantastiska mamma – vi söker dig!

Aller Media ska i höst lansera den främsta digitala plattformen för Sveriges mammor – en frizon långt bortom pekpinnar, momshaming och förskönande filter. Nu kan du vara med och skapa just den platsen. Genom att dela med dig av just din berättelse – vi vill gärna möta dig för en personlig intervju som vi gestaltar både i en skriftlig artikelserie och med kortare filmer – tror vi att den kan stärka andra.

Kanske har du en speciell erfarenhet som du vill dela med dig av, något som blev en vändning i ert liv; när du var gravid, när ditt barn var i småbarnsåren, i skolåldern eller i tonåren? Nu söker vi dig, mamma i Stockholmsområdet eller som kan ta dig till Stockholm, för att vara med och bidra med just din historia. Vi vill självklart även att ditt/dina barn är med.

Annons

Nu söker vi dig med barn i åldern 0-15 år, som vill dela med dig av dina erfarenheter och upplevelser i en artikelserie och lanseringskampanj för en helt ny digital satsning för Sveriges mammor.

Oavsett om du har fött egna eller fostrar framtidens changemakers. Vi tror på kraften i systerskapet, på mammor som stöttar och backar varandra.

Så söker du

Observera att ansökningstiden har gått ut – vi tackar för den fantastiska responsen som vi har fått till vår kampanj för Sveriges mammor: Ni är bäst!

Skicka ett mejl till [email protected] med en kort beskrivning av just er historia, samt bild på dig och ditt eller dina barn. Ange i ämnesraden om det rör Gravid och bebis (0-1), Småbarnsåren (1-5), Skolåldern (6-11) eller Tonåren (12-15). Arvode finns för dina insatser.

Tack för att just du vill vara med och dela med dig av din historia – för att peppa en annan mamma att växa i sin mammaroll.

Annons