Elisa Lindström och Markus Frykén har gift sig

Elisa Lindström och Markus Frykén har gift sig. Precis som de önskade spelade Arvingarna på bröllopet.
Dansbandsstjärnan Elisa Lindström har gift sig med kärleken Markus Frykén. Precis som paret önskade blev det dans till Arvingarna i samband med bröllopet, skriver Aftonbladet.

Elisa Lindström och Markus Frykén träffades redan på ett gymnasiet, men blev ett par först efter skolan. Efter sju år tillsammans valde paret att gifta sig i Beateberg Kyrka i Elisas hemort Töreboda den 21 juli 2018, skriver Aftonbladet.

Enligt dansbandsdrottningens presskontakt Maria Molin Ljunggren skedde vigseln i kretsen av nära släkt och vänner. 

”Bröllopsmiddag på Sätra Bruks Herrgård och sedan dans på Närlunda hage till Arvingarna”, skriver Maria Molin Ljunggren i ett mejl till tidningen.

Elisa Lindström gift

Paret förlovade sig i Thailand i januari 2016. Elisa Lindström har tidigare berättat att frieriet kom som en överraskning, men att hon blev väldigt glad.

I samband med att Elisa Lindström tävlade i Let’s dance 2016 – en tävling som hon senare vann – passade Markus Frykén på att avslöja parets önskeband i samband med bröllopet.

– Jag har en önskan och det är Arvingarna, sa han då.

Arvingarna i finalen av Stjärnornas stjärna: Kim Carlsson, Tommy Carlsson, Casper Janebrink och Lars

Arvingarna. Foto: IBL Bildbyrå

För Expressen berättade Elisa Lindström sedan att Arvingarna varit en stor inspirationskälla när de startade bandet Elisa’s 2009.

– Det vore jättejättekul. På något sätt har de följt oss. De är en anledning till att jag och Markus startade vårt band, och att vi blev ett par. Så det vore väldigt fint. Vi får sätta ett datum så att vi kan boka dem, sa hon i mars 2016.

Elisa

Elisa’s vann Dansbandskapen 2010. Bandet gjorde sin sista spelning trettondagsafton 2016. Foto: IBL Bildbyrå

Elisa Lindström musikal

Förutom dansband har Elisa Lindström även deltagit i Melodifestivalen 2014 med bidraget Casanova. Hon har även spelat i uppsättningen av Sound of Music på Nöjesteatern i Malmö.

– Det var en barndomsdröm som gick i uppfyllelse. Jag har alltid älskat den musikalen och drömt om att en gång i livet få spela Maria, har hon tidigare berättat i en intervju med Hemmets.