Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks kärlekshistoria i bilder

Foto: Maja Suslin/Karin Törnblom/TT

Efter 23 år ihop, fem år som gifta och tre barn tillsammans har Hanna Hedlund och Martin Stenmarck valt att gå skilda vägar.
Genom hela 2000-talet har paret varit en självklar del av artist-Sverige, och även om de separerar är paret tydliga med att de alltid kommer vara familj.
Femina tittar tillbaka på deras fina kärlekshistoria tillsammans!

2000

2000 har Hanna Hedlund, 25, och Martin Stenmarck, 27, redan hunnit flytta ihop, men kan knappt ses för att de är så upptagna med varsitt musikalprojekt, berättar de.

Se också: svenska kändisar som har 5 barn eller fler

Svenska kändisarna som har 5 barn eller fler
0:58

Efter reklamen: Svenska kändisarna som har 5 barn eller fler

(0:58)

Slå på ljud

Kenneth Jonasson

2003

Hanna och Martin poserar glatt framför kamerorna, och ser kära ut!

Karin Törnblom/TT

2004

En höggravid Hanna Hedlund med Martin Stenmarck på Rockbjörnen. Paret väntade sitt första barn tillsammans.

Karin Törnblom/TT

Hanna Hedlund separerar från Martin Stenmarck

2005

2005 vinner Martin Stenmarck Melodifestivalen med låten Las Vegas. Givetvis är Hanna Hedlund med och firar på efterfesten!

ROBBAN ANDERSSON

2007

Martin och Hanna träffades på jobbet på Wallmans salonger, och har genom åren jobbat en hel del med varandra. Här sjunger de tillsammans på Childhood-dagen på Gröna lund.

2011

När artisten Andreas Johnson gifte sig med hustrun Lisa Knapp i Järvsö 2011 var Martin Stenmarck och Hanna Hedlund på plats, och såg härligt bröllopsglammiga ut!

Karin Törnblom/TT

2014

På Pridefestivalen i Stockholm hålls det traditionsenligt schlagerkvällar. 2014 uppträdde Hanna och Martin, som båda har tävlat i Melodifestivalen flera gånger.

Pontus Orre/Aftonbladet/TT

Tillbakablicken: Kändisarnas egna nostalgibilder

2015

Diggiloo-turnén 2015 jobbade Hanna och Martin med artister som Charlotte Perrelli, Andreas Johnson, Jessica Andersson och Magnus Carlsson.

Karin Törnblom/TT

2019

Hanna Hedlund har en nära relation med systern Lina Hedlund, som är tillsammans med programledaren Nassim Al Fakir. På Idrottsgalan 2019 uppträdde de två paren tillsammans.

Karin Törnblom/TT

2020

Hanna Hedlund stöttade Martin Stenmarck på röda matten i oktober förra året, när Stenmarcks serie Lyckoviken, skriven av Camilla Läckberg, hade premiär.

Karin Törnblom/TT