Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Ingen kom på mammans kalas – då dök sonen upp med otrolig gåva

11 aug, 2021 
Alex Hartelius
Dela
Ingen av vännerna dök upp på mammans kalas.
Då blev sonen ledsen, rasande och givmild.
Efter sonens fina gåva hamnade mamman i chock.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mamman spräcker ballong
Mamman blev så upprörd när inga vänner kom. I ren ilska tog hon fram ett nålliknande föremål och började spräcka ballongerna som hon blåst upp.

För många är ensamma födelsedagar något av det värsta som finns. Förväntan byts ut mot hopplöshet, presenter mot tomma bord och vänner mot tomma stolar. Att inte få fira dagen då du föddes med familj och vänner är helt enkelt något man inte ens önskar sin värsta fiende.

Det är inte konstigt att Tiktok-användaren @coxy.official blev arg, kanske närmast förbannad, när ingen dök upp på hans stackars mammas födelsedagskalas.

Se också: 4 tecken på att din vän inte är en bra kompis

4 tecken på att din vän inte är en bra kompisBrand logo
4 tecken på att din vän inte är en bra kompis

Trots att mamman satt upp ett partytält av mindre karaktär, blåst upp ballonger i varierande kulör och placerat två skålar med snacks ville vännerna inte komma. Hela trädgården vittnade om sorg, bar på ett tystnadens eko.

Annons

”Jag vet att hon var ledsen”

Hade den sorgsna sonen inte dokumenterat allt på Tiktok, så hade nog ingen reflekterat över mammans kalas. Den hade fallit i glömska. Lyckligtvis gjorde han ju just det och berättade precis vad han kände om det hela.

”Det var min mammas födelsedag i dag. Hon bjöd in alla sina vänner. Men ingen dök upp. Hon sa att allt var okej men jag vet att hon var ledsen”, skriver den förkrossade sonen i klippet.

I klippet kan man se hur mamman sitter ensam vid bordet och tittar ner i en påse med kattmotiv på. Påsen verkar vara tom, hon tittar sorgset upp och överblickar den övergivna scenen. Sen ger hon ifrån sig en sorgens suck.

Vändningen: ”Ville göra något alldeles extra”

Sorg byts ut mot ilska. När mamman verkar ha insett att de undermåliga vännerna inte kommer så tar hon fram en nål och sticker sönder ballongerna. Trots att hon sagt till sonen att allt var okej, så står det nu glasklart att hon var sårad.

Annons

Men allt skulle få ett otroligt lyckligt slut. Sonen hade inte övergivit sin mamma.

”Eftersom ingen dök upp på min mammas kalas så ville jag göra något alldeles extra", skriver han i ett annat klipp och överräcker en present till mamman.

Sonens hyllas för fina gåvan

Det är papper med ord på. Med ivriga fingrar och stora ögon läser hon vad som står på lapparna. När hon kommit till sista lappen har hon förstått att sonen betalat av hela hennes huslån. Hon för handen mot munnen i ett försök att beskriva sin chock.

”Så nu har hon mer pengar att lägga undan för att göra saker som hon tycker är kul”, skriver den givmilde sonen.

Över tio miljoner tittare har blivit berörda av historien. Sonen hyllas också för den oerhört fina gesten.

”I slutet av dagen spelar det ingen roll om hennes vänner dyker upp på kalaset eller inte. Du är den finaste presenten hon kan få. Välsigne dig”, skriver en person.

Annons