Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Jonna Lundell: Rädd att förlossningen ska gå för snabbt

22 okt, 2018 
Redaktionen
Kroppspodden är tillbaka! I fjärde avsnittet av andra säsongen kan du höra Hillevi Wahls spännande samtal med yotube-stjärnan Jonna Lundell - som vilken dag som helst väntar sitt första barn med Joakim Lundell, tidigare känd som Jockiboi. Hon berättar om glädjen och oron inför att bli mamma och hur hypnos hjälpt henne att må bättre. Missa inte!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Jonna Lundell i Kroppspodden

Hillevi Wahl pratar med Youtube-stjärnan Jonna Lundell. Om att ha nästan en miljon följare och att folk kommer fram på stan och frågar: ”Finns du på riktigt?”. Om nervositeten inför sitt första barn tillsammans med Joakim Lundell, tidigare känd som ”Jockiboi”.

Varför hon vill filma sin förlossning och rädslan att den ska gå för fort. Om längtan efter ett svenssonliv och att vara en normal familj. Om att det är viktigt att visa att det är okej att må dåligt och göra fel. Om att göra abort som 14-åring. Om varför hon inte vill operera sin näsa längre. Om hur hon lärt sig hantera sin svåra pms och sköldkörtelbesvär. Och om att hon aldrig älskat sin kropp så mycket som nu! Plus mycket mer…

Läs också (extern länk): Höggravida Jonna Lundell sjuk – fick åka in akut

Läs också: Fitnessfeministen: Jag vill ta tillbaka ordet tjock

Lyssna på Kroppspodden:

Här kan du lyssna på avsnittet med Jonna Lundell, men också alla avsnitten från första säsongen med: Dagny Carlsson, Pernilla Månsson Colt, Kakan Hermansson, Clara ”Underbara Clara” Lidström och Marika Carlsson. Och de tre första avsnitten i andra säsongen med Ann Söderlund, Stina Wollter och Fitnessfeministen Sara Dahlström.

Annons

#minkroppminkompis

Strunt samma om kroppen är tjock eller smal, eller vad andra tycker om hur den ”borde” se ut. Du har bara en kropp och den är fantastisk! Därför drar vi igång en kampanj där vi samlar reportage, filmer och annat kroppspositivt material under hashtaggen #minkroppminkompis.

Vill du vara med och peppa andra kvinnor? Gör ett inlägg (en film eller bild eller text) om varför du är kompis med din kropp. Märk det med #minkroppminkompis och lägg upp det på sociala medier. Så syns det att vi tillsammans är många som vill sprida kroppsglädje!

Häng med i kampanjen #minkroppminkompis på Instagram och Facebook – tillsammans kan vi peppa varandra!

Läs också: Ann Söderlund fick komplimanger när hon var smal av sorg

 Läs också: Stina Wollter: ”Har nog aldrig känt mig helare”

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons