Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Måns Zelmerlöw har blivit pappa!

26 maj, 2018 
Johanna Svan
Under fredagen postade Måns Zelmerlöw en bild på Instagram och berättade att han blivit pappa.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Måns berättar själv om pappa-nyheten på Instagram där han postade en bild där han tar en selfie tillsammans med fästmön Ciara Janson och den nyfödda bebisen på förlossningen.

Eurovision-bebis?

Under bilden skriver Måns: ”Welcome to the world you perfect little superhero.”

Och fortsätter humoristiskt: ”Eurovision 2038 – here we come!”

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

– Jag har varit väldigt rädd för ”commitment” tidigare, men här är jag inte alls rädd. Därför att det är rätt. Här har det känts självklart sedan dag ett att det ska frias, det ska giftas och det ska fås barn, har Måns tidigare sagt.

Ciara Janson har sonen Archie, 3 år, sedan tidigare. Och Måns har avslöjat att hans förstfödda också skulle bli en pojke.

En lekfull pappa

– Jag tror att jag kommer att bli en väldigt bra pappa, en lekfull pappa. Jag har ju fått testa lite nu på Archie, berättar han för Hänt.

– Jag har ju alltid drömt om att bli tennisproffs. Det kommer inte hända, så han får jättegärna bli tennis- eller paddleproffs eller fotbollsproffs också för den delen. Så länge jag får sporta med honom är jag väldigt nöjd, har Måns tidigare sagt till Expressen.

Foto: IBL, Instagram

Annons