Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Pernilla Wahlgren har förlovat sig – så gick frieriet till

29 dec, 2022 
Johanna Lejon
Pernilla Wahlgren har förlovat sig med sin Christian Bauer. Nu visar artisten upp kärlekslyckan på sociala medier.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

4 snabba med Pernilla Wahlgren

Se 4 snabba frågor med Pernilla WahlgrenBrand logo
Se 4 snabba frågor med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och hennes Christian Bauer har varit ett par i nära två år. Nu har relationen fördjupats. Under mellandagarna la Pernilla upp en bild på Instagram, från fjällen, där hon visade upp att paret nu tagit nästa steg och förlovat sig. Christian Bauer har friat.

”Jag sa JA!”, skriver Pernilla på sitt konto, följt av ring- och kärleksemojis.

Pernilla har, i ett flertal intervjuer, bland annat i Expressen, pratat om att hon just nu är i ett fantastiskt läge i livet. Tillvaron ler mot henne. Både då det kommer till karriär – och till kärlek.

Annons

– Otroligt häftigt! Ett tag tänkte jag att jag aldrig kommer bli kär igen, för jag hade liksom glömt bort den känslan. Jag hade noll lust att dejta, och kände inte att jag behövde en man i mitt liv. Kom ju dessutom med dåliga erfarenheter från tidigare förhållande, så det kändes skönt att vara själv och slippa bråka och tjafsa hela tiden. Men nu är jag i ett förhållande med noll bråk, och tänker kan det vara så här bra?, säger hon till tidningen.

Hintade om bröllop

I Expressenintervjun fick Pernilla frågan om ett bröllop kunde vara på g. Och nog var hon sugen, det erkände hon. Paret gick i sådana tankar.

– Jo, det gör man ju, och vi har varit på bröllop under sommaren. Det är härligt. Sen vill man inte stressa fram någonting, samtidigt som man inte har hela livet på sig längre. Så jag kan absolut se bröllop framför mig, men det finns också så mycket annat att landa i. Vi har inte ens landat i att bo tillsammans på riktigt egentligen, säger hon.

Men önskan om att knyta äktenskapets band gick snabbare än hon trodde och nu har alltså Christian ställt den stora frågan – och fått ett ja. På Instagram strömmar lyckönskningarna in till paret – både från Pernillas vänner och från familjen. Pernillas barn Bianca och Benjamin har kommenterat sin mammas förlovningsbesked med flertalet hjärt-emojis.

Annons

Pernilla om kärleken till Christian Bauer

Så, varför föll de för varandra, Pernilla och Christian? Till Expressen säger Pernilla att de kompletterar varandra.

– Jag tror att vi kompletterar varandra. Jag är kanske en virvelvind som kommit in i hans liv, medan han är en lugn person som kommit in i mitt och fått lite ordning på mig, utan att vara besserwisser och tro att han kan styra över mig. För det går inte, slår hon fast.

Annons