Lästips:RelationsproblemVänner för livetVår familjSkilsmässaFöräldraskap

Sanna Lundell: Killar och alkohol blev mitt sätt att fly

29 okt, 2018 
Charlotte Silfverberg
Hillevi Wahl, Sanna Lundell och lille Fox
I femte, och sista, avsnittet av Kroppspoddens andra säsong kan du höra Hillevi Wahls spännande samtal med tv-profilen och journalisten Sanna Lundell. Hon berättar öppenhjärtligt om allt från panikångestattacker och att sörja så mensen försvinner till sin medfödda glädje och att hon slutit fred med sin kropp. Missa inte!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Sanna Lundell i Kroppspodden

Hillevi Wahl pratar med programledaren och journalisten Sanna Lundell. Om ångesten över att behöva bli kvinna och att hellre vilja vara pojke. Om att dricka för mycket och bli besatt av killar som ung för att fly kaoset hemma.

Om att väga för lite och få frågor om anorexi – och idag vägra ställa sig på vågen!

Om vad hon svarade när pappa Ulf undrade: ”Hur klarar du att ta hand om så många barn och vara sådär glad?”. Om att knarka Hemnet när livet är jobbigt.

Om att mista sin mamma och hur sorgen satte sig i kroppen tills hon blev som ett spöke. Om den totala utmattningen när hennes medberoende var i full blom och sonen vaknade en gång i halvtimmen. Om varför hon använder botox fast hon inte är fåfäng. Och om vad som är den allra bästa medicinen som alltid får henne att må bättre!

Plus mycket mer…

Lyssna på Kroppspodden:

Här kan du lyssna på avsnittet med Sanna Lundell, men också alla avsnitten från första säsongen med: Dagny Carlsson, Pernilla Månsson Colt, Kakan Hermansson, Clara ”Underbara Clara” Lidström och Marika Carlsson. Och de fyra första avsnitten i andra säsongen med Ann Söderlund, Stina Wollter, Fitnessfeministen Sara Dahlström och Youtube-stjärnan Jonna Lundell.

Annons

#minkroppminkompis

Strunt samma om kroppen är tjock eller smal, eller vad andra tycker om hur den ”borde” se ut. Du har bara en kropp och den är fantastisk! Därför drar vi igång en kampanj där vi samlar reportage, filmer och annat kroppspositivt material under hashtaggen #minkroppminkompis.

Vill du vara med och peppa andra kvinnor? Gör ett inlägg (en film eller bild eller text) om varför du är kompis med din kropp. Märk det med #minkroppminkompis och lägg upp det på sociala medier. Så syns det att vi tillsammans är många som vill sprida kroppsglädje!

Häng med i kampanjen #minkroppminkompis på Instagram och Facebook – tillsammans kan vi peppa varandra!

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons