Soraya Lavasanis oro inför förlossningen

Soraya Lavasani är orolig inför förlossningen.

Foto: TT

Soraya Lavasani är höggravid och ska föda sitt andra barn när som helst.
Nu berättar Nyhetsmorgon-profilen om oron inför att maken Ralph Olsson kanske inte kommer att kunna närvara under förlossningen.
– Är lite jobbigt, säger hon.
Allt om Soraya Lavasani
Slå på ljud

Det var i höstas som Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani, 38, avslöjade att hon är gravid. Tillsammans med maken Ralph Olsson har hon sedan tidigare dottern Bianca, 2, och nu ska TV4-profilen alltså bli tvåbarnsmamma.

Soraya och Ralph har valt att inte ta reda på bebisens kön. Därför är det lite extra svårt för makarna att komma på ett namn till barnet, som beräknas födas vilken dag som helst.

– Vi dotter heter Bianca och jag vill ha någonting som passar ihop med det. Jag tycker att Winston är ganska coolt och det börjar min man tycka är ganska okej också om det är en kille, sa Soraya i en intervju i Nyhetsmorgon för ett par veckor sedan.

Soraya Lavasani om graviditeten

Svenskarnas vittnesmål om corona i världen: "Apokalyptiskt"

Den sista delen av Soraya Lavasanis graviditet har varit lite speciell på grund av coronautbrottet. I ett inlägg på Instagram berättade Nyhetsmorgon-profilen om tankarna kring att vara höggravid när situationen är som den är.

”Världen är upp och ner men du kan få komma nu, mamma är SÅ redo!”, skrev hon intill en bild på sig själv och den växande magen.

I tisdagens avsnitt av Nyhetsmorgon är Soraya med via länk och berättar då för TV4-kollegorna Martin Järborg och Maria Forsblom hur hon mår just nu.

Coronaviruset: 4 positiva framsteg som ger nytt hopp

– Jo men jag mår bra, men jag är lite klar med den här kan jag känna. Jag är redo och vi är redo hela familjen, säger hon.

Oron för maken Ralph Olsson

Soraya berättar vidare att graviditeten och bebisen alltid kommer att vara förknippad med coronapandemin. Hon erkänner även att det finns en viss oro inför förlossningen.

– Jag är inte så orolig för min egen del, den här ungen ska ju ut oavsett hur jag mår. Men däremot så får man ju inte ta med sig sin partner om hen visar minsta symptom så nu är jag mer orolig över att Ralph ska gå och bli sjuk, säger Soraya Lavasani och fortsätter:

– Han måste spärra in sig nu så att han är frisk och kan vara med mig, för det kan jag känna är lite jobbigt.