Lästips: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Sue Radford är mamma till 22 barn: ”Så välsignad”

06 maj, 2020 
AvHelge Løvstad Toverud
Sue Radford är mamma till 22 barn. Här sitter hon i en soffa tillsammans med ett av sina barn.
Englands största familj består numera av 22 barn – 11 pojkar och 11 flickar. Föräldrarna Sue och Nolan Radford är överlyckliga och verkar inte ha några planer på att sätta stop där.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Strax innan påsk blev engelska Sue Radford mamma till sitt 22:e barn! ”Vi är så välsignade att hon är här” skrev hon i ett inlägg på Instagram där den lilla flickan låg i en rosa sparkdräkt, bara en dag gammal.

Sue och maken Nolan Radford är välkända i hemlandet England. När de väntade sitt 15:e barn fick de en egen tv-serie där tittarna kunde följa den stora, och ständigt växande, familjen hemma i Lanchashire som ligger strax norr om Liverpool i nordvästra Storbritannien.

Sedan dess har barnaskaran hunnit växa sig ännu större. Strax innan påsk 2020 blev paret föräldrar till sitt 22:a barn.

Sue är 45 år gammal och maken Nolan är 49 och paret fick sitt första barn 1989 och gifte sig två år senare, 1991. I dag är deras barn mellan 0 och 30 år och flocken består av elva pojkar och elva flickor. Dessutom har paret redan hunnit få barnbarn.

Familjen Radford med alla 22 barn samlade i en brittisk morgonshow.
Familjen Radford är välkända i hemlandet England. Här gästade de morgonprogrammet Good Morning Britain i juli 2019. Sedan dess har familjen vuxit ytterligare. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock

Paret Radford driver sedan 2015 företaget ”The Radford’s Pie Company” som producerar paj och pudding. På deras meny finns även en så kallad familjeanpassad paj, men i deras eget fall är det oklart hur långt maträtten skulle räcka…

Annons

Se också: Bästa vännen födde Hannahs barn

Efter 11 års barnlöshet - då födde bästa vännen Hannahs barnBrand logo
Efter 11 års barnlöshet - då födde bästa vännen Hannahs barn

Det senaste tillskottet, en liten flicka, kom strax före påsk 2020. Under graviditeten anlitade Sue, för första gången, en fotograf för att föreviga de lyckliga omständigheterna.

”Jag tycker egentligen inte om att bli fotograferad, men jag fullkomligt älskar de här bilderna” deklarerade en exalterad Sue på Instagram.

Under perioder av sitt liv har Sue fött ett barn om året och utefter vad man kan avläsa på Sues Instagramkonto, som har över 265 000 följare, har paret inga planer på att inte skaffa fler. Graviditeterna har dock inte alltid slutat lyckligt. År 2014 väntade paret sitt 17:e barn, en liten pojke som skulle heta Alfie Thomas, men han dog vid födseln.

De flesta av parets barn har dubbelnamn och många av dem är väldigt ovanliga som till exempel Hallie Alphia Beau, Phoebe Willow, Bonnie Rae, Max Joseph och Archie Rowan. Senaste tillskottet i familjen heter Heidi.

Källa: KK.no

Annons